Joaca online pe bani

Street_Fighter__Ryu_Ken_by_YamaODe cand sunt mic, am invatat ca a concura cu cineva fara a avea un premiu nu prea a dat roade, interesul scade cu cat sunt mai multi concurenti. De mic incercam sa demonstrez ca sunt mai bun la ceva, nu pentru a-mi face o anumita reputatie, ci fie pentru a impresiona o fata, pentru a o cuceri in cele din urma, fie pentru a lua o recompensa, oferita de parinti.

In timp ce-am crescut am avut tot mai putin interes in a concura in evenimente, sau in a ma intrece pentru ceva nevaloros. Am inceput sa dau de jocurile de noroc, precum poker-ul, aparatele mecanice sau alte jocuri de carti pentru bani, dupa ce castigam o anumita suma de bani satisfactia era mult mai mare mai ales ca aveam cu ce sa beau un suc sau sa scot o fata in oras.

Intradevar atunci cand pierzi, sentimentul de dezamagire este mare, fiindca ramai si fara bani, dar iti pierzi si reputatia. Inca din era jocurilor Arcade a fost un sentiment special sa castigi o lupta in Street Fight, dar intotdeauna jocurile sunt Pay to Play si trebuie cumparate pentru a putea fi jucate.

La fiecare oponent invins in cadrul unei competitii organizate in casa alaturi de prieteni si vecini, euforia castigului e din ce in ce mai mare. Acum Capcom, au facut un parteneriat cu cei de la Virgin Gaming, ce va permite jucatorilor sa se intreaca nu numai pentru mandrie, dar si pentru bani.

Daca este un lucru mai satisfacator decat in a te simti stapan pe un joc, acela este in a si castiga bani pentru asta, ei bine Virgin Gaming face posibil acest lucru.

Sa speram ca acest lucru nu va fi introdus doar in Street Fighter, iar ceilalti dezvoltatori de jocuri se vor gandi sa introduca si ei in jocuri acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *