actiuni etoro

Cum sa cumperi actiuni Microsoft Corporation (MSFT) in doar 3 pasi simpli!

Microsoft Corporation este una dintre companiile mari ce sunt listate la bursa NASDAQ. Evolutia actiunilor variaza in functie de evolutie pietei de capital, lansarii de noi produse, servicii, industriei tehnologice, dar si a altor factori economici si geopolitici.

Interesul pentru aceasta companie este tot mai crescut. Microsoft Corporation este, pentru cine nu stie inca, una dintre companiile de top, esentiale in evolutia tehnologica a vremii. Tot mai multi investitori isi doresc sa investeasca in aceasta si sa cumpere actiuni cu 0 comision, in doar cativa pasi simpli!

De ce ai investi in actiunile MSFT? Viziunea inovatoare este unul dintre factorii ce vor face sa urmezi acest pas. Aceasta companie a creat software de inalta calitate, pe care le-a folosit cu totii, iar acestea evolueaza in mod constant.

Cum sa cumperi actiuni Microsoft Corporation (MSFT) cu comision 0, in doar 3 pasi simpli.

Vei putea sa faci acest lucru pe platforma eToro, pe care de altfel nu ti-o recomandam. De ce face acest lucru? Platforma are peste 25 de milioane de investitori și peste 30 de utilizatori prezenti la nivel global. Vei putea sa cumperi actiunile companiilor ce sunt listate la bursa. Vei avea acces la 3000 de active financiare diferite, printre care se numara actiuni, dar si criptomonede, indici sau alte marfuri. Poti sa cumperi si actiuni de la bursele de top ale luminii. Nu vei fi nevoie sa platesti comision pentru volumul de tranzactionare pe care-l faci.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a face acest lucru posibil, vei cumpara actiuni MSFT in doar trei pasi simpli.

1.Creeaza un cont de tranzactionare pe platforma eToro!

etoro actiuni

Vei configura contul, iar validarea sa va veni de indata

2.Faci depunere

actiuni

Accesand contul depui suma dorita pentru a cumpara actiunile. Nu uita ca-n Romania suma minima este de 100 de dolari.

3.Cumpara actiuni

actiuni etoro

Vei putea sa cumperi actiuni MSFT simplu si rapid. Plaseaza o comanda cu actiuni pe care ti le doresti.


Avantajele de a cumpara actiuni eToro!

Prin această platformă vei avea nenumarate avantaje, unul dintre acestea fiind comisionul 0. Dacă esti la început, pentru a evita orice risc, foloseste un cont demo, ce este gratuit, pentru a te familiariza cu platforma eToro. O asemena cont va fi acreditat cu 100.00 USD. Vei avea un portofoliu virtual si poti tranzactiona pentru a exersa.

eToro este platforma prin care careia vei afla nenumarate lucruri despre acest domeniu. Vei face parte dintr-o comunitate dedicata si te vei educa in acest domeniu. Academia eToro este locul unde te vei initializa in acest domeniu si pentru a imbunatati abilitati tale de tranzactionare. Cu trecerea timpului vei intelege dinamica actiunilor la bursa.


In final

Din cadrul platformei etoro.com vei afla care sunt actiuni in tendinta si unele dintre cele mai alese in randul investitorilor. Te vei documenta foarte bine inainte de a investi si de a intelege aceasta dinamica. Pana in momentul de fata actiunilor MSFT au crescut constant, acest lucru se va intampla si pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *