altecovent

Știi cât de mult contează aerul proaspăt în casa ta? Află mai multe de la Altecovent

Te-ai gândit vreodată că lipsa de conduită preventivă te aduce în fața unui fapt împlinit? Dacă nu ții cont acum de stare ta de bine, va trebui să îți faci timp ulterior pentru a trata o boală anume. Nu este vorba în unele cazuri doar de tine, ci și de familia ta. Iar acum să vorbim de calitatea aerului ce te înconjoară. Nu poți controla ce se întâmplă în mediul în care trăiești, însă poți alege că acolo unde îți petreci mare parte a timpului să ai o atmosferă controlată.

Pe principiul ce nu vezi nu înseamnă că nu te afectează, descoperă mai multe despre calitatea aerului care te înconjoară. În acest sens vei dori să afli despre ventilația cu recuperare de căldură. Astfel de sisteme sunt tot mai căutate, le găsești disponibile și la Altecovent. Află mai multe despre asta în rândurile ce urmează.

Calitatea aerului și cât de greu este să menții spațiile bine aerisite

Am fost învățați să aerisim spațiile în care ne petrecem timpul, fie că este vorba de birou sau de casa ta personală. Faci asta dimineața, seara înainte de culcare de asemenea sau ori de câte ori ai ocazia. Este însă un moment ce te obligă oarecum să fii acasă, să faci manual acest lucru, să ții cont de alte eventuale activități când aerisești. Un exemplu elocvent aici este despre faptul că iarna când deschizi ferestrele să aerisești pierzi căldură. Este deci o pierdere, un rău necesar sau parțial un aspect care te defavorizează.

Ținând cont de aceste aspecte, este evident că ai nevoie de ventilatoare cu recuperare de caldura, de sisteme care să îți asigure ventilarea corectă a spațiilor, dar în egală măsură să nu însemne un compromis. Funcționarea acestor tipuri de sisteme îți aduce posibilitatea de a spori confortul, de a îmbunătăți calitatea aerului și în același timp de a economisi. Ori având în vedere cât de mult plătești lunar pe facturile aferente căldurii și/sau ventilării, cu siguranță ai interesul de a reduce din ele. Însă fără să însemne un sacrificiu pentru tine.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură au ca beneficii și ajutarea sistemelor precum aparatele de aer condiționat să funcționeze optim și cu resurse mai reduse. Iar iarna, evident, marele beneficiu este cel de ventilare fără să ai pierdere de căldură. Așadar sunt utile pe tot parcursul anului.

Cine și de ce ar investi în aceste sisteme de la Altecovent

În primul rând, sunt cei care înțeleg nivelul de conștientizare al faptului că aerul ce ne înconjoară poate fi îmbunătățit. Pentru că un sistem de ventilație cu recuperare de căldură chiar asta face, ventilează încăperile, extrage aerul viciat din interior și îl înlocuiește cu cel proaspăt, de la exterior. În plus, ca parte din modul său de funcționare, sistemul în cauză va filtra aerul de la exterior. Astfel, ceea ce vei avea în casă va fi aer curat, filtrat, fără polen și alți alergeni. Iar de la aerul viciat va extrage și căldură.

În al doilea rând, cei care ar alege să își doteze casa cu astfel de sisteme sunt cei care au alergii și sunt foarte atenți cu anumite detalii. Sunt cei care și doresc să diminueze din disconfortul creat mai ales în anumite perioade din an, când alergiile lor sunt accentuate de polen și alți factori sau agenți de poluare.

Lista poate continua. Includem aici și pe cei care preferă casa pasivă, casa eficientă energetic. Având în vedere că astfel de case sunt construite de așa natură încât să fie perfect etanșă, este nevoie de automatizarea procesului de ventilație.

Pot fi de asemenea cei care investesc în casele lor pentru ca acestea să fie perfect aliniate cu tendințele de actualitate. Sau cei care au probleme cu mucegaiul ori igrasia. Este prea puțin probabil ca acestea să se devalorizeze, ci mai degrabă să devină un interes de actualitate.

Află mai multe – click aici pentru a înțelege pe deplin cum funcționează acest tip de sistem și nu numai. Află și alte păreri despre acest subiect.

Vara faci sanie și iarna car – e timpul să investești în sisteme care îți vor face viața mai ușoară și mediul de trai mai sănătos!

Mai ales acum, în această perioadă când sunt de sezon amenajările și renovările, ar fi timpul să ai în vedere să investești într-un sistem de ventilare cu recuperare de căldură. Inconvenientele legate de deranjul în sine pentru montaj sunt limitate.

Pentru cei interesați de astfel de sisteme Altecovent este furnizor care pune la dispoziție o gamă largă de astfel de sisteme. Sunt cele potrivite pentru case sau apartamente, atât cele centralizate, cât și cele descentralizate. Înainte de toate poți cere o ofertă de preț de la furnizor. Vei primi o ofertă personalizată pentru ambele tipuri de sisteme disponibile.

Poți monta ventilație în toată casa, implicit în baie. Este chiar de preferat să optezi pentru asta în spații slab ventilate. Cei de la Altecovent îți pun la dispoziție implicit echipa tehnică care să se ocupe de montaj, punerea în funcțiune și pe termen lung de service. Ai garanția sistemului așa cum este ea oferită de producător. Solicitări ce vin după această perioadă înseamnă costuri pe care vei fi nevoit să le achiți.

Ce este de menționat aici se referă la faptul că echipa de la Altecovent te va avantaja și pentru că are servicii complete. Implicit carotarea, proiectarea în sine și tot ce ține de aceste sisteme de la aceeași sursă le poți obține. Află din pagina oficială și despre cele care pot avea control smart, automatizată – aviz celor care au casa smart și tot ceea ce integrează în aceasta se aliniază cu acest concept. Cât despre prețuri, le poți afla numai după ce soliciți o ofertă. Poți face asta din câteva click-uri, din pagina oficială.

Dacă ești curios/curioasă, află detalii din pagina oficială și ia această decizie ce te va influența pe termen lung. Adică îți va crea un mediu sănătos acasă!

Contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *