usa garaj alexiana

Inainte de a comanda o usa de garaj, citeste mai multe aici

Garajul nu este neaparat un punct de interes. Nu te grabesti sa finalizezi constructia, dar ar fi minunat ca inainte de inceperea sezonului rece sa ai totul gata. Masina parcata in loc sigur, un spatiu in plus de  depozitare, cam despre asta vorbim in termeni de utilitate privind garajul personal.

Cat despre usa de garaj pe care ar trebui sa o comanzi, o recomandare este usa sectionala. Poti comanda de la Alexiana Group si pana sa faci asta, citeste mai multe aici.

De ce ai alege o usa de garaj sectionala?

Usa de garaj pe care o vei alege ar fi bine sa arate bine, dar si sa fie functionala, practica si mai ales trainica. Nu e ca si cum vei face aceasta alegere inca si inca o data, intr-un timp prea scurt. La toate aceste pretentii, firesti de altfel, se adauga poate si altele, legate de pretul corect si rezonabil. Ei bine, afla despre ofertele de la Alexiana Group. In ceea ce priveste usile de garaj sectionale acestea sunt fabricate din otel galvanizat si sunt umplute cu spuma poliuretanica de inalta densitate. De ce te intereseaza acest lucru? Pentru ca vei dori sa stii ca rolul acestor usi este de asemenea acela de izolare termica si fonica.

Asa cum vedem precizat si in pagina oficiala, sunt panouri elvetiene. Se explica astfel de ce garantiile acestui furnizor sunt extinse si pot ajunge pana la 11 ani.

Usa sectionala este practica si se poate monta in spatele golului in aproape orice tip de garaj. Pentru ca dupa deschidere se aseaza paralel cu tavanul, iti lasa locul liber in garaj, precum si in fata garajului sau in lateralele acestuia. Asadar, fara de o clasica usa, in acest caz ai posibilitatea de a utiliza spatiul mai bine ca oricand.

Este rentabila aceasta alegere?

Daca luam in considerare beneficiile unice de client, vei fi mai mult decat multumit. Alexiana iti ofera prima revizie gratuita, cea pe care o vei programa dupa doi ani de la montaj. Ai si doua interventii gratuite in primii doi ani si o reparatie gratuita in primul an. 11 ani garantie si o dovada reala a rezistentei usii va fi un contor sigilat, montat de echipa tehnica.

Cat costa o usa de garaj?

Inainte de a-ti tria optiunile, sa ne gandim cat ai fi dispus sa platesti pentru confort. Iti doresti sa fii practic si sa deschizi sau sa  inchizi usa de garaj cu minim de efort. Vei putea face asta cu o simpla apasare de buton sau folosind aplicatia instalata pe telefon. In plus, usa sectionala este robusta si sezurizeaza zona. Cat esti dispus, deci, sa platesti pentru acestea?

La Alexiana exista o pagina dedicata, un simulator de pret practic. Din pagina oficiala esti directionat catre calculatorul aferent pentru usa de garaj sau ruloul exterior. Afla cat te-ar costa si cere o oferta personalizata. Asta inseamna ca echipa tehnica vine la domiciliu si masoara, gratuit, urmand sa primesti oferta completa ulterior.

Detalii complete sunt in pagina oficiala.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *