perne auxiliare Renault Espace

Seturi de perne auxiliare pentru un șofat mai relaxant – află detalii de aici

Atunci când ești mereu pe drumuri cu mașina, știi cât este de important ca aceasta să funcționeze corect, drumul să fie bun și mai ales să ai parte de un șofat cât mai relaxant. Drumurile lungi pot fi uneori extrem de obositoare, mai ales dacă acestea sunt denivelate sau au anumite probleme. În general întâmpinăm șosele care provoacă instabilitatea mașinii, iar din acest motiv șoferii aleg să echipeze autoturismele cu tot necesarul pentru a obține o siguranță cât mai mare. Același lucru îl poți face și tu, alegând seturi de perne auxiliare pentru un șofat mai relaxant.

Fie că vorbim despre drumurile de la noi din țară sau din străinătate, în orice caz poți întâmpina anumite probleme dacă sunt denivelate. Pernele auxiliare au ca scop absorbirea șocurilor și mărirea stabilității autoturismelor. Acestea pot fi comandate online, de pe site-ul perneauxiliare.ro, unde vei găsi seturi complete pentru mașina ta. În funcție de marca și modelul acesteia, ai ocazia de a comanda ceva potrivit pentru autoturismul tău. Sunt disponibile perne auxiliare Renault Espace în kit-uri complete și pregătite pentru a fi montate. Setul cuprinde pernele auxiliare, bucșe pentru poziționarea lor, spray de silicon, kit de pompare și instrucțiunile de montare.

Trebuie să fii foarte atent la produsul comandat, deoarece fiecare corespunde unei anumit mărci și model. Așadar, dacă deții o mașină a acestei mărci, poți comanda online kit-ul corespunzător. Acestea se montează rapid, la fel se întâmplă cu demontarea dacă nu le mai dorești. Setul de perne auxiliare este o îmbunătățire considerabilă a performanțelor mașinii, cu costuri reduse și eficiență maximă.

Avantajele pernelor AirPower

PerneAuxiliare oferă produse de calitate pentru toți clienții. Acestea au și o garanție de 12 luni, valabilă în cazuri anumitor defecțiuni tehnice. Pe site găsești modele variate, pentru majoritatea tipurilor de autoturisme, astfel încât fiecare șofer să beneficieze de acest confort.

Pernele AirPower au și o serie de avantaje, care vin odată cu montajul acestora la mașina ta. Pentru a te bucura de ele, nu este necesar să investești prea mult, nefiind un montaj dificil și un cost mare la achiziționare. Detalii despre pernele auxiliare pentru Renault Clio gasiti aici.

Deplasarea pe drumurile neuniforme nu va mai fi la fel de incomodă, confortul fiind sporit în acest caz. Totodată, pernele auxiliare au capacitatea de a ridica nivelul mașinii față de sol, iar în acest fel nu mai există riscul de a lovi elementele din partea frontală a autoturismului. Un alt mare avantaj este echilibrarea mașinii pentru încărcăturile masive și stabilitatea mărită la conducerea cu o remorcă.

Specificații tehnice

Pernele AirPower au o mare rezistență la ulei și la combustibil. Acestea sunt capabile să lucreze fără probleme în aer liber, în contact cu apa, soluții alcaline, soluții slabe de acizi sau alte medii agresive. În același timp, dispun de proprietăți fizice și mecanice ridicate.

Pernele auxiliare sunt tuningul auto simplu, rapid și sigur pe care ți-l vei dori, dacă:

  • Ai o mașină cu care transporți marfă zilnic. La fel de bine poate fi una de capacitate mare, cu care transporți persoane sau colete.
  • Îți dorești o îmbunătățire auto.
  • Ai mașină nouă sau dorești să o vinzi. Evident că orice dotare vei face mașinii va însemna să îi crești valoarea. Mai cu seamă că mașină se devalorizează cu fiecare an.
  • Ai nevoie de o îmbunătățire la suspensie.
  • Ai un buget redus și totuși cauți să îți îmbunătățești experiența condusului. Și confortul, evident.

Așadar, ai ocazia de a contacta compania pentru produsul potrivit la numărul de telefon de pe site sau la office.perneauxiliare.ro@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *