detalii despre serviciile noastre funerare din sectorul 2 in acest articol

Află despre Rarox – detalii despre serviciile noastre funerare din sectorul 2 în acest articol

Nu ne place, dar se întâmplă, nu ne este pe plac să vorbim deschis despre acest subiect, dar este necesar, inevitabil la un moment în viața oricui apare. Cu o moarte suntem toți datori și mai greu le este celor rămași decât celor plecați dintre noi. Înmormântările în zilele noastre nu sunt ușor de organizat și nici lipsite de costuri.

În acele momente, imediat după ce se confirmă decesul, familia îndoliată posibil să fie copleșită de tot felul de stări. Doar că cele lumești nu așteaptă, astfel că este de așteptat să fie luate măsuri organizatorice. De la tipul de sicriu și până la detaliile ce țin de înhumare vor fi puse toate la punct, ținând cont de cultul și preferințele defunctului. Avem însă de partea noastră serviciile complete ale agențiilor de pompe funebre. Iată detalii despre serviciile noastre funerare din sectorul 2 in acest articol ar spune un reprezentant al agenției Rarox.

Pachete funerare de care familia îndoliată are nevoie

Din rațiuni practice și economice, se prea poate să fie dorite pachetele funerare în locul serviciilor funerare individuale. La Rarox sunt disponibile și unele și altele. Pot fi alese pachetele funerare cu servicii absolut necesare încă din prima zi, adică cele care includ o serie de produse și accesorii: sicriu, cruce, doliu etc.

În funcție de cât permite bugetul, pot fi alese pachetele funerare social, economic, standard. Printre altele există și cele numite talon de pensie. Sunt mai multe variante pentru fiecare categorie. Atrag atenția în mod special cele ce pot fi plătite cu talonul de pensie – dacă defunctul a fost pensionar. Asta înseamnă să faceți practic și mai rapid două lucruri – să beneficiați de cuantumul ajutorului de înmormântare, trecând rapid peste tot timpul de așteptare și de birocrația specifică.

Pachetele de acest tip pot fi alese atât dacă preluarea defunctului este de acasă sau dintr-o instituție unde fusese spitalizat.

Transportul funerare, o altă grijă

Dacă momentul de maximă tristețe a avut loc în străinătate și familia decide ca înmormântarea să aibă loc în țară, veți avea nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de nișă. Repatrierea este nu doar costisitoare, ci și complicată. Ușurați-vă munca alegând pe cei care au experiență în domeniu, prețuri bune, dar și flota auto disponibilă.

Tot la capitolul transport funerar cei de la Rarox au disponibile și serviciile de transport intern. Flota auto aici include de asemenea automobile special dotate acestor tipuri de transport. Pot fi alese inclusiv limuzine.

Nu în cele din urmă, coroanele de flori pot fi alese tot de la Rarox

Din pagina oficială cei interesați vor găsi și secțiunea coroane de flori. Sunt prezentate câteva modele, aranjamente florale, jerbe de asemenea. Este o tradiție ca la astfel de evenimente să fie depuse flori sau coroane la căpătâiul defunctului. Este o acțiune de bun simt, ce denotă respect și are și valoare simbolică. Se spune despre flori, în acest context, că reprezintă viața însăși.

Coroanele de flori sunt un simbol de respect și un act de omagiu adus celui trecut în neființă. Așadar alegem cu mare grijă coroanele, dar și mesajul ce va însoți coroana. Toate acestea pot fi alese de la Rarox.

Pentru că în final vom rămâne doar o poveste – viața se încheie și tot ce a fost pământesc legat de o persoană rămâne o amintire. Însă, din drag și respect față de amintirea celui plecat de lângă noi, merită să depunem un ultim efort în a organiza un eveniment funerare cum se cuvine. Pentru servicii funerare complete cei interesați pot apela la Rarox.

Contact:

office@funerarenonstop-bucuresti.ro

0769.658.216

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *