Worldishouse

Worldishouse.blogspot

Daca esti ca mine si iti place muzica, atunci iti place sa te afli la curent cu cele mai noi lansari, dar si sa afli cate ceva despre muzica din trecut. In general, insa, din pacate, majoritatea siturilor web sau blogurilor specializate in muzica sau alte forma de divertisment sunt mai mult specializate in barfe si tot felul de lucruri similare, mai mult decat in prezentarea de stiri per se, de recenzii etc.

Din fericire pentru mine si cei care sunt mai interesati de muzica in sine, decat de viata personala a vedetelor, am gasit un blog care este exact pe gustul meu: worldishouse.blogspot.ro. Blogul reprezinta o gura de aer proaspat pentru iubitorii de muzica si zic asta fara sa exagerez.

De exemplu, cea mai recenta postare vorbeste despre legatura dintre muzica si productivitate. Articolul ne prezinta modalitati de a deveni mai productivi in momentele in care simtim ca nu avem chef de treaba – putem asculta sunete relaxante din natura. Un alt articol prezinta un studiu realizat de niste oameni de stiinta care incearca sa explice de ce anumite piese ne raman blocate in cap. Cat de des vedem astfel de articole pe siturile web de muzica? Nu foarte des, sa zicem.

In continuare, articolele analizeaza discriminarea de care Madonna si Janet Jackson au parte in ultimii ani din cauza varstei, posturile de radio refuzand sa le difuzele piesele, in ciuda vanzarilor destul de mari de care au parte. Un alt articol prezinta un clasament al celor mai bune realizate de mignona cantareata australiana Kylie Minogue – cine n-o iubeste pe Kylie?

Desigur, exista si stiri generale din muzica, precum anuntarea nominalizarilor pentru MTV Video Music Awards sau cearta care a aparut intre Nicki Minaj si Taylor Swift din cauza acestora.

Daca te intereseaza muzica cu adevarat, acesta este un blog pe care chiar il recomand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.