stare bine

Wellness

stare bine

Un mentor de wellness este responsabil pentru deschiderea de noi afaceri pentru care se poate sa participe la seminarii si la conferinte  de sanatate sustinute de alti mentori si antrenori de wellness mai mari. Acesta participa la evenimente, intalniri, sesiuni de pregatire si la alte evenimente de genul.

Acest mentor de wellness trebuie sa inteleaga  ultimele actualizari si trenduri legate de tehnologie si sa cunoasca cum sa lucreze cu ultimele software pentru calculatoare, sa fie capabil sa actualizeze sistemele atunci cand i se cere acest lucru.

Acesta comunica cu colegii sai si cu cei mai mari peste el despre utlimele tehnici de management, despre cresterea nivelului afacerii si despre competitie. Acesta se asigura ca echipa sa lucreaza intr-o maniera colaborativa si eficienta. Adica se asigura ca exista un mediu placut de lucru si mai ales ca exista spirit de echipa.

Exista o serie de scoli si cursuri  care ofera pregatire in wellness ca fiind o disciplina minora. In mod tehnic, nu ai nevoie de o diploma de absolvire pentru aceasta munca. Oricum, ai avea o sansa mai mare de a face fata unui job in nutritie daca vei avea la indemana si o diploma de absolvire a unor cursuri si seminarii de profil.

Ai putea alege de asemenea si niste subiecte bune care sa te ajute sa intelegi mai bine termenul de wellness ca si comunicarea si relatiile cu oamenii, stiinta comportamentala, consilierea sau sociologia chiar. Ar putea sa fie de asemenea foarte de ajutor sa urmezi si niste cursuri sau sa faci o facultate de sport si educatie fizica.

Vei avea nevoie de niste experienta in pregatirea atletica si in fitness si sa si cunosti  cate ceva despre durerile cronice, despre depresie si asa mai departe. Vei avea nevoie de mai multe cunostinte din mai multe domenii pentru a putea fi profi in acest domeniu.

One comment

  1. Ione

    M-a inebunit o colega cu wellnesul ei. Toata ziua pune poze pe Instagram cu mancare sanatoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *