specialdoors.ro

Usa casei tale sau cum alegi siguranta si intimitatea spatiului in care locuiesti

Pare destul de banal sa te gandesti la usa de intrare in casa sau la cele de interior ca la ceva greu de ales. Asta pana cand concret te regasesti in postura de cumparator. Renovezi si este cazul sa schimbi si usile, acestea fiind cel mai adesea „asortate” cu parchetul. Alegerea nu este atat de simpla, mai cu seama pentru ca sunt foarte multe optiuni.

Cele din lemn masiv sunt foarte scumpe. Alternativele sunt mai ieftine, dar de calitate inferioara. Asadar ce si cum alegi pentru ca pretul sa reflecte calitatea? O recomandare este specialdoors.ro. O gama vasta de usi sunt regasite aici, o selectie de produse de la mari producatori de nisa.

Usile de interior – cateva trucuri de pus in practica atunci cand le alegi

Daca ai o echipa buna de meseriasi recomandarile din partea acestora te vor ajuta de asemenea sa te orientezi in ceea ce priveste alegerea. In ceea ce priveste dimensiunile esti conditionat de spatiul disponibil. Ramane sa alegi culoarea si designul, tinand cont si de materialele din care este realizata o anumita usa.

De preferat ca la cele de interior sa existe insertie de sticla. Acest lucru permite ca lumina sa treaca si spatiul sa castige ceva mai multa luminozitate. Mai ales in case mici, o astfel de alegere este o recomandare absoluta, la usile ce dau spre holuri inchise mai ales. La usile ce fac trecerea dintr-o camera in alta un aspect deosebit de important va fi izolarea fonica.

In gama de usi metalice si de interior de pe specialdoors.ro regasim inclusiv variante de usi cu functii precum anticondens, rezistenta crescuta la zgarieturi, la abur, usi anti incendiu etc. In functie de interesele fiecaruia alegerea va fi una potrivita si in functie de astfel de aspecte. Spre exemplu in casele cu baie ce nu dispun de ventilare in mod clar usa va fi de preferat cea cu rezistenta la umezeala.

Usa metalica – toate arata splendid, dar ce este de calitate?

Si la acest capitol se prea poate sa fii confuz in legatura cu ce sa alegi. Tendinta este de a alege acel design care te atrage. Un truc este de a bate efectiv in usa. Daca suna a gol sau nu poti sa iti dai seama de calitatea usii. Una cu adevarat buna este umpluta si realizeaza izolare fonica.

De asemenea, este de preferat ca usa metalica sa aiba mai multe inchideri, sistem dual spre exemplu, inchidere sus si jos, in mai multe puncte.

Descopera gama de la Special Doors si iti vei da seama cu adevarat de ce usile sunt elemente speciale in decorul casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *