cursuri neobisnuite

Universitati si scoli mai diferite

Esti una din acele persoane care si-a dorit sa fie mai diferita decat oricine din jurul sau? Daca iti doresti sa fii unic, atunci de ce ai vrea sa urmezi cursurile de matematica si de stiinta obisnuite? Exista universitatia is scoli extrem de neobisnuite, iar daca iti doresti ca aspectul tau unic sa fie sculptat, trebuie sa stii unde sa te formezi.

Cursuri unice

Cursuri de “Harry Potter” la Universitatea Durham. Acest curs se concentreaza, in special, asupra “contextului social, cultural si educational”, insa nicio vraja sau Expelliarmus nu va fi aplicat in cazul studentilor cu note mici. Gandit ca fiind primul curs din Marea Britanie care se concentreaza pe cuvintele lui JK Rowling, cursul cere elevi care sa inteleaga influenta acestor scrieri faimoase in “contextul social, cultural si educational, intelegand motivele popularitatii care a fost inregistrata”.

Arta Mersului- poate iti suna a fi o rutina, iar pentru unii este un obicei cu ajutorul caruia se deplaseaza dintr-un loc in altul. Insa, acest lucru nu e valabil si pentru Dr. Ken Keffer, profesor de limbi moderne de la Centre College, Kentucky. Acesta tine un curs dedicat intelegerii “aspectului inteligibil si senzual din natura noastra interioara si exterioara”, care a fost expusa prima data de catre Immanuel Kant. Inafara de plimbarile sale alaturi de elevi in apropiere de Perryville Battlefield, profesorul atribuie sarcini de mers pe jos, astfel incat elevii sa inteleaga cu adevarat ce inseamna arta mersului pe jos.

Cursul “Lady Gaga si sociologia faimei” este predat de catre Mathieu Deflem, profesor de sociologie de la Universitatea South Carolina. In cadrul actual al culturii si muzicii pop, acest curs se concentreaza asupra elementelor sociale in crestere fata de popularitatea inregistrata de Lady Gaga. Obiectivul central al acestui curs este acela de a descoperi unele caracteristici sociologice relevate ale cantaretei, acordandu-se o atentie deosebita rolului sau in domeniul de afaceri si marketing, legi, media, fani si show-uri live, teme religioase si politice, sex si sexualitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.