prime studios - studio de videochat din bucuresti

Un job altfel, la videochat – descopera nu orice studio, ci pe cel de top cum este Prime Studios

Videochatul a depasit acea etapa in care era considerat subiect tabu. Poate ca ne-am mai obisnuit cu acesta, poate ca suntem mai toleranti. Dincolo de ceea ce se vede la exterior sau dincolo de diferenta de perceptie despre ce inseamna acest domeniu este unul infloritor. Adica merge ca pe roate si pare ca starneste si curiozitatea despre cat de bine se castiga aici.

Un studio de top din aceasta nisa este Prime Studios. Aici este demonstratia clara ca atunci cand alegi bine, iti merge bine pe termen lung. Iata de ce!

Muncesti legal – contract la activ si drepturi depline de angajata

La Prime Studios cele doritoare sa devina parte din echipa semneaza contract, muncesc deci legal si au toate drepturile ce rezulta din asta. Muncesc in 3 ture, au parte de flexibilitate in ceea ce priveste alegerea programului saptamanal.

Asadar, pentru ca unii spun ca acest domeniu invarte multi bani si pentru ca implica munca nedeclarata iata ca nu este adevarat.

Siguranta si stabilitate financiara

Un alt motiv pentru care alegerea acestui studio si a jobului de model de videochat sunt decizii bune pentru unele fete se refera la cat vor castiga, la independenta financiara de asemenea. Paradoxal, cand esti tanara si cu energie suficienta incat sa muncesti cu interes, nu ai experienta pe care unii o cer. Cand ai experienta necesara, esti deja matura. Ei bine nu trebuie sa astepti cine stie cati ani, sa treci prin etape frustrante ca nu avansezi in cariera si nu iti este marit salariul. Videochatul aduce posibilitatea unor castiguri mai mari fata de alte domenii.

Dezvoltare personala

In plus, ca avantaje de colaborare cu Prime Studios fetele au parte de training si de beneficii ce contribuie si la dezvoltarea lor personala. Traim mereu cu dorinta de a fi versiuni mai bune ale noastre si cautam sa ne imbunatatim viata, aspectul fizic de asemenea. Avem nevoie si de bani pentru asta, nu-i asa? Cum ar fi sa le ai pe toate la un loc?

Prime Studios isi rasfata modelele cu salarii atractive, bonusuri pe masura si anual ofera si cadouri de genul o interventie estetica gratuita. Castigurile sunt completate si de trainingul de specialitate care le ajuta sa cunoasca domeniul mai bine, dar si sa invete mai bine limba engleza.

Afla mai multe din pagina oficiala a acestui studio.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *