pictura pe numere pictorul fericit

Un cadou atipic – picturi pe numere de la Pictorul Fericit. Iata de ce merita sa le alegi!

Anul acesta ai face bine sa uiti de clasicul cadou, cosul cu bunatati sau decoratiunile specifice. Sunt toate sansele ca astfel de cadouri sa fie uitate printr-un sertar si sa nu mai vada curand lumina zilei. Fii mai practic si mai creativ totodata. Inspira-te de la Pictorul Fericit! 

Picturi pe numere pentru toate preferintele!

Daca nu ati auzit pana acum, picturile pe numere cer a fi explicate. Acestea sunt proiecte de tip do it yourself si presupun, deci, sa pictati cu efort propriu un tablou. Initial suna mai mult decat ati crede ca ati putea reusi sa faceti. Nu sunteti un talentat in ale manuitului de pensula, nu ati avut inclinatii artistice pana acum. Insa, pictura pe numere vine sa sparga tiparele. Vorbim despre faptul ca oricine poate picta.

Secretul succesului in a realiza o pictura de acest gen consta in faptul ca sunteti ghidati de numere. Asta inseamna ca pe panza alba unde urmeaza sa asterneti culoare exista deja imprimata o schita a tabloului si o insiruire de numere. Veti face corespondenta intre numere si culori si astfel veti reusi sa creati un tablou perfect.

In kiturile de pictura de la Pictorul Fericit regasim tot ce este necesar pentru a picta, de la panza de bumbac intinsa pe sasiu, pana la setul de pensule si de culori. Aveti tot ce va trebuie pentru a incepe de indata aceasta experienta.

Cum comandati?

Este simplu si rapid, anul acesta cumparaturile sunt mai eficiente daca sunt realizate online. Pentru cei din Suceava pot comanda si ridica produsul dorit direct de la sediul celor de la Pictorul Fericit. Promit livrare rapida, au livrare gratuita pentru orice comanda de minim 99 de lei. 

Din acest e-shop va fi usor sa gasiti cate o pictura pe numere potrivita pentru fiecare persoana pentru care pregatiti un cadou. Astfel, regasiti aici picturi pe numere cu animale, peisaje, cu natura printre altele si implicit o categorie aparte doar pentru copii. Preturile variaza, de la minim 129 de lei pana la 149 de lei. Alte detalii aici.

Pentru cei care sunt deja fani ai picturii, puteti achizitiona in plus si sevalete. Acestea vin in diferite marimi, inclusiv cele mini sau de masa. 

Pictura pe numere, cadoul memorabil

De cele mai multe ori nu ne gandim la ideea de a cumpara un cadou pentru ca trebuie. Insa acesta ramane o amintire pentru cel care il primeste. Daca va doriti sa faceti ceva special pentru persoana in cauza, daca va propuneti sa surprindeti pe cei dragi cu altfel de cadouri, cu siguranta pictura pe numere este acel ceva special. Pentru ca va provoaca sa iesiti din zona de confort, pentru ca presupune sa incercati o experienta noua. In plus, veti cunoaste satisfactia de a picta singuri un tablou perfect, decoratiune pe care sa o expuneti oriunde in casa. Are deci un dublu rol acest cadou.

Candva decideti sa incercati, pictorulfericit.ro este la un click distanta.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *