secrete

Trucuri de frumusete de la modele

Chiar daca nu esti un model celebru sau de pe marile podiumuri ale lumii, nu inseamna ca nu poti, cel putin, arata asa. Este nevoie doar sa te cunosti bine pe tine insuti si sa ai putin mai multa grija de tine, dar si sa te adaptezi la ultimele tendinte in moda si in cosmetica pentru a face ravagii si pentru a te declara multumita de tine.

Buze voluptoase si atragatoare

Daca de cele mai multe ori esti presata de timp dimineata si nu prea mai poti face altceva pentru tine si pentru a arata cat de cat mai stralucitoare, cel putin ia-ti la tine un tub de lipgloss ca sa reusesti sa dai putina stralucire cel putin buzelor tale.

Oferindu-le buzelor un aspect mai lucios si mai colorat, te va ajuta sa fii mai stralucitoare toata ziua si sa iti luminezi fata. Asadar fa botic si aplica putin din acel gloss roz sau rosu pentru putina culoare. Alege orice culoare sau nuanta de prinde si da-i bataie in lumea mare!

Nu folosi prea mult make-up

Mai putin machiaj si mai multa naturalete este de admirat. A aplica make-up poate fi o modalitate grozava de a te ajuta sa arati cat mai bine. Oricum, Nu ar trebui sa porti machiaj mereu. Trebuie sa mai lasi fata sa respire din cand in cand.

Acest lucru va minimiza efectele  oricaror chimicale dure continute de  produsele de machiaj, in blush, sau in alte produse de ingrijie a pielii pe care le folosesti de obicei. Dac te afli doar prin casa de una singura, ar trebui sa te lasi naturala. Sa nu te machiezi. Nu uita totusi sa indepartezi si machiajul dupa ce ai venit din exterior si inainte de a te baga la culcare.

Daca vei avea mai multa grija de tine si vei pune accent pe naturalete, pielea ta iti va multumi si vei arata din ce in ce mai bine odata cu varsta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *