Trucuri cu bere

Nu ne plac burtosii din cauza berii. Nu ne place si mirosul de alcool insa din toate acestea am putea avea si un plus daca stim sa intoarcem totul in favoarea noastra. Nu, nu trebuie sa consumi bere pentru ca aceasta sa iti faca parul stralucitor insa o poti folosi in mod inteligent. Iata cateva trucuri:

  1. Intensifica bronzul. Depinde de fiecare om in parte, de tipul de piele si de modul de ingrijire insa cert este ca bronzul nu ramane pentru totdeauna. Tot ce poti sa faci este sa pastrezi, sa intretii aceasta culoare a pielii si berea te poate ajuta. In acest sens aplica pe piele in timp ce te bronzezi berea pur si simplu si mai stai cateva minute la soare. De preferat sa fie bere bruna.
  2. Foloseste berea in loc de fixativ. De fapt este un fixativ insa unul natural. Nu folosi in exces caci ai putea trada folosirea unor produse ce incarca parul. Este suficient sa iti umezesti parul si mai apoi sa aplici putina bere.
  3. Fa parul mai moale si stralucitor. Nu trebuie sa ai un par lung sau sa fii numai femeie pentru a tine cont de aceasta ingrijire asa ca la final de clatire foloseste berea pentru a trata situatia.
  4. Poate fi un tratament pentru piele de asemenea. Actioneaza ca un tonic si nu are nevoie de prea multa complicatie.

Singurul inconvenient pe care probabil il vei intalni tine de faptul ca berea nu are cel mai placut miros tocmai de aceea trebuie sa iti gasesti cel mai bun punct al zilei in care sa aplici aceste tratamente. Unii spun ca ar fi mai bine chiar sa o fierbi si sa evapori alcoolul insa asta nu iti garanteaza un succes caci ai putea sa ajungi la fermentarea ei si astfel sa pierzi din proprietatile sale ce faceau posibile tratamentele eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *