Tot ce stim despre noile filme si jocuri marca Star Wars

Daca a fost vreodata vreo schimbare care ar fi putut sa explodeze la propriu internetul, cel mai probabil Octombrie 2012 este acea schimbare. Este vorba despre luna in care Disney a anuntat ca a cumparat Lucasfilm Ltd. si ca deja planuieste lansarea Star Wars episoadele 7,8 si 9. Pentru milioane de oameni, a fost ca si cum Craciunul a venit mai devreme.

Sunt desigur si persoane care se indoiesc si e normal sa fie asa, mai ales dupa minunata munca a lui George Lucas. Cu toate acestea, se pare ca Star Wars inca nu e gata…cel putin nu pentru fanii care spera de ani buni la continuari epocale.

Cand Disney a achizitionat Lucasfilm, s-a anuntat si faptul ca vor fi noi filme, incepand cu Episodul 7. Cu toate ca nu a fost anuntat si un nume, multi cred ca este vorba mai mult despre o continuare a epicului Star Wars decat de o noua productie localizata in acelasi univers.

La inceputul anului acesta, au aparut stiri in care se vorbeste despre auditii pentru roluri din noul film. Printre persoanele audiat se numara Zac Efron, Michael Fassebender, Benedict Cumberbatch, Adam Driver si Hugo Weaving. Deasemenea, si Gary Oldman a fost contactat pentru un rol nedescoperit inca.

In functie de succesul pe care il va avea noua aparitie, cel mai probabil se vor filma si Episoadele 8 si 9 din povestea originala. Ochii sunt pe noua triologie insa Disney pare sa doreasca lansarea unor filme prin care sa largeasca orizonturile universului Star Wars. Totusi, asa cum se obisnuieste, Disney a refuzat sa confirme astfel dezvonuri.

In momentul in care Disney a semnat contractul, au luat sfarsit mai multe productii din domeniu gaming ale LucasArts, inclusiv mult asteptatul Star Wars 1313. Cu toate acestea, Disney pare sa aiba planuri si in acest sens, in viitorul apropiat urmand o serie lansari ale unor jocuri referitoare la universul Star Wars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *