Tipurile de barbati de care trebuie sa fugi cat poti

Exista foarte multe femei care pur si simplu nu isi gasesc perechea indiferent ce ar face si chiar daca isi doresc foarte mult acest lucru. Sigur ca exista si cealalta extrema de femei care isi gasesc barbatul si le zboara imediat gandul la casatorie indiferent daca este bun sau nu pentru ele.

Sigur ca la o prima vedere exista foarte multi barbati care apar ca si cum ar fi  adevarati domni ai absolutului si fac foarte multe lucruri pentru a impresiona persoana de langa ei. Este normal sa faca acest lucru mai ales la inceputul unei relatii cand doresc sa impreisoneze persoana de langa ei. Sigur ca la un anumit interval d etimp lucrurile se vor schimba si va incepe sa isi dea arama pe fata.

Dupa ce trec cateva luni in care filtrati unul cu celalat este normal ca tipul sa icneapa sa isi dea arama pe fata si sa iti arate o alta fata a lui. Asadar, iata barbatii pe care trebuie sa ii eviti si sa fugi cat poti de ei:

Burlacul

Eixsta acei tipi care neaga cu vehementa faptul ca el va avea vreodata o relatie serioasa sau ca vreo relatie de-a lui se va finaliza cu vreo casatorie. De asemeena, ei pot fi foarte smecheri si sa te faca sa crezi ca nu si-au gasit jumatatea pentru ca nu a gasit persoana potrivita sei este posibil sa iti spuna ca este posibil ca tu sa fii persoana potrivita. Nimic mai fals. El stie cum trebuie sa se joace cu sentimentele tale si cum sa te faca sa crezi ca el stie ce vorbeste. Trebuie insa sa ai grija pentru ca acest lucru nu este adevarat.

Criticul

Vorbesc despre acei tipi care nu fac decat sa te crittice cat pot de mult si sa iti spuna ce faci bine si ce rau astfel incat niciodata nu este multumit. Ai grija cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *