masaj erotic

Timpul perfect pentru un masaj si secrete din culise

Masajul a fost considerat din vremuri stravechi o maniera de relaxare, terapie, cu multiple beneficii. Asa ca si acum, in context modern, masajul continua sa fie una dintre metodele cele mai dorite pentru a tonifia muschii, pentru relaxare si eliminarea stresului sau cel putin a efectelor acestuia.

Dar, “consumul” de masaj in mod eronat, nu poate sa aduca si beneficiile mult asteptate. De aceea, este important ca pregatirea pentru un masaj sa vizeze anumite aspecte. Spre exemplu, timpul potrivit pentru un masaj este unul variabil. Iata ce spun specialistii despre acest aspect.

Timpul potrivit pentru masaj

Nu se poate spune ca un masaj este mai benefic daca este realizat in anumite intervale de timp. Cu toate acestea, se poate sa fie mai eficient sa apelezi la o astfel de terapie in timpul zilei. Sunt multi cei care isi doresc si ore de somn imediat dupa, ceea ce inseamna ca isi vor completa in mod ideal o astfel de sesiune de terapie prin masare. Se vor trezi mai energizati, vor fi mai plini de sine si de fericire.

De asemenea, este de preferat a se evita perioadele de maxima oboseala sau de raceala. Astfel de contexte pot fi si cele care diminueaza importanta pe care o acorzi masajului in sine. Ori, ceea ce corpul ravneste va fi o relaxare musculara pentru ca o stare medicala impune asta. Dar, mascate sub efectele de acest gen, realele beneficii ale unui masaj nu se vor cunoaste cu adevarat.

Secrete din culise

Pentru cei care sunt la o prima experienta de acest gen, este recomandat sa existe o discutie inainte de masajul in sine. Asta va ajuta maseuza sa inteleaga mai bine ce iti doresti si in egala masura va detensiona pe cel care nici nu stie la ce sa se astepte.

Mai apoi, cand nu stii ce anume sa alegi din tipurile de masaj, nu spune “orice” sau “ce doreste maseuza”. Oamenii sunt atat de diferiti. Trebuie sa iti exprimi optiunile, pentru ca altfel vei ajunge sa fii dezamagit din cauza ta. O data ce ai ajuns la salon Artemis cauta si pagina online, pentru a descoperi care sunt tipurile de masaj disponibile.

Poate ca dupa denumire nu vei intelege prea bine. Nici nu vei dori sa ajungi acolo si sa cauti prin liste ce anume ti-ar putea starni curiozitatea. Asadar, informeaza-te dinainte. Nu este placut pentru nici una din parti ca la momentul cu pricina sa te pierzi cu firea si din timiditate sa refuzi sa iti dai tricoul jos. Acesta este doar un exemplu.

De asemenea, este de preferat sa nu ai asteptari ci pur si simplu sa savurezi momentul in sine. Asta daca nu ai posibilitatea de a alege maseuza. Lasa-te surprins, ia totul ca pe o provocare. Desigur, cand poti sa alegi persoana care te va incanta cu miscari dibace atunci poti da si frau liber imaginatiei, pana cand sa ajungi la salon, in legatura cu delectarea si rasfatul ce te asteapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *