psiholog-online

Terapia online te poate ajuta – afla cum

A merge la psiholog nu mai este un semn de egal cu a fi bolnav sau a fi ceva rusinos. Traim in lumea moderna in care ne dam seama ca sanatatea psihica, emotionala conteaza de asemenea, nu doar cea fizica. Avem nevoie de ajutor cand nu stim sa gestionam ce ni se intampla ori a controla evenimentele din viata noastra, intr-o masura, nu avem cum.

Daca te simti la un moment dat blocat intr-un punct in viata ta din care nu poti iesi, pe care nu il depasesti nicicum, daca simti ca nu mai ai motivatie sa treci mai departe de o dezamgire, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui specialist precum Daniel Ivan.

Interesant este si trebuie mentionat ca in cazul acesta exista si varianta de terapie online. Practic inlocuiesti deplasarea pana la cabinet. Terapia online poate fi la fel de bine o abordare moderna care iti permite sa tii contactul cu psihologul, indiferent de situatie. Esti plecat in concediu, dar iti dai seama ca starea ta psihica nu este cea la care te-ai fi asteptat, esti plecat in deplasare si simti nevoia sa ceri ajutor, sa te destainui – situatiile in care poti alege varianta de terapie de acest gen sunt nenumarate.

Avantaje

Vei gasi in psiholog online Daniel Ivan un real sprijin alaturi de care sa parcurgi un anumit numar de ore, de sedinte. Indiferent de programul tau, poti continua cu programul stabilit, cu sedintele programate, alternand cu cele online cand este cazul. Fizic vorbind nu poti fi prezent la cabinet, dar asta nu trebuie sa insemne un inconvenient.

Flexibilitatea este cuvantul de ordine aici. Poti opta pentru sedintele de psihoterapie in functie de programul pe care il ai cu toata diversitatea de actiuni.

Cum functioneaza? Daca ai mai vizitat cabinetul lui Daniel Ivan, stii deja maniera sa de a lucra cu pacientii, iar online-ul este doar o cerere a ta pentru acele zile in care nu au cum sa te prezinti la cabinet. Daca incerci pentru prima data, ai nevoie de o programare in prealabil, luand contact cu specialistul prin intermediul paginii sale https://danielivan.ro/ sau telefonic. Regula de baza este sa ai o conexiune buna la internet.

Cum stiu ca am nevoie de un psiholog?

Se presupune ca toata viata trebuie sa lucram la propria persoana, sa ne cunoastem si sa incercam sa remediem situatii, sa depasim obstacole, sa cream o versiune tot mai buna a propriei persoane. Asadar daca te gandesti din acest punct de vedere nu este niciodata gresit sa ceri ajutor unui psiholog. Poate fi vorba despre viata privata sau profesionala, de cea de familie, de neputina ta de a gestiona relatiile cu cei din jur.

Daca esti o persoana sensibila, cu atat mai mult esti predispusa la a intalni momente delicate in viata pe care nu stii sa le depasesti. Ti-e frica de decizii, nu ai incredere in tine, simti ca nimeni si nimic nu te poate ajuta. – iata un alt profil al celui care ar avea nevoie de terapie, fie ea clasica sau online.