telenovele

Telenovele pentru toata lumea

telenovele
telenovele

Succesul telenovelelor straine nici nu are margini si toata lumea este innebunita dupa cele turcesti, spaniole si portugheze. Succesul telenovelelor Clona, Sarmana Maria si Amor Real, Esmeralda, RBD, Inger Salbatic Perla Neagra, Soledad, dar si Salome a fost foarte mare printre romance, dar si printre americance sau alte natii de femei cu timp liber la dispozitie.

Telenovele indragite

Chiar daca barbatii sunt exasperati de toate aceste fixatii ale noastre catre telenovele si catre povesti siropoase si incurcate de dragoste, femeile continua sa le dea batai de cap si sa nu le cedeze telecomanda atunci cand sunt in fata televizorului.

Dar sa nu uitam nici de Betty cea urata, serialul preferat al americanilor in general, care a dat peste cap o lume intreaga. Si mai este si Patito Feo, ratusca cea urata a lumii intregi care este indragita de femei si de tineri deopotriva. De-a lungul timpului, Telemundo, Teevisa si Univision au scos o gramada de telenovele care ar purea fi foarte atractive pentru publicul american de acum.

Dos Mujeres, Un Camino (Doua femei, o cale)

 John Waterr insusi nu ar fi putut sa faca o treaba mai buna de atat facand din acest show un rai pentru femei. Johnny este un camionagiu care este casatorit si fericit cu Ana Maria. Acesta se indragosteste la un moment dat de Tanya in timp ce se afla pe drum, si lucruri extraordinare se intampla dupa acest eveniment.

In final, Tanya moare aparand-o pe Ana Maria, care mai apoi il paraseste pe Johnny care o tot striga pe cea care a murit in somn. Acel final a dat pe toata lumea pe spate. Ana Maria si Tanya isi petrec tot decursul telenovelei batandu-se si certandu-se pe Johnny, un barbat pe care publicul nu poate decat sa-l placa pentru ca iubeste in acelasi timp foate mult doua femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.