beneficiile masajului erotic

Te simți tensionat? Citeste mai multe aici, să vezi ce poți face ca să te simți relaxat

Mă uit în jurul meu, și pe stradă, la toate colțurile, sunt oameni încruntați, puțini își mai amintesc să zâmbească, și poate că uneori, fac și eu parte din categoria asta de oameni. Dar de ce? Răspunsul este previzibil, din cauza stresului. În ultima vreme, parcă face parte din familie. 

Ce face stresul? Nu te lasă să zâmbești, să te bucuri de lucrurile mici, să te mai uiți și la ce contează cu adevărat. Nu trebuie să te fixezi pe problemele cotidiene, cum ar fi locul de muncă sau problemele de cuplu. Este foarte important să-ți amintești că ai nevoie de relaxare, sunt atâtea metode existente; poți face o plimbare în natură, poți merge la un film, dar vreau să-ți vorbesc astăzi, de o metodă care poate să-ți îmbunătățească și somnul, anume masajul.

Tipuri de masaj

Cu siguranță ai auzit de cel puțin unul dintre următoarele tipuri de masaje pe care urmează să le enumăr, dar ai fi zis că există atâtea? 

Masajul thailandez, suedez, aromaterapie, masajul cu pietre calde, Shiatsu, toate aceste tipuri de masaje au diferite tehnici, dar în principiu, aceleași beneficii; te ajută să te relaxezi. De la prezența constantă a stresului, uităm care este scopul vieții, anume să ne bucurăm de ea, să încercăm experiențe noi prin care să simțim emoții pozitive.

Vrei să încerci ceva nou?

Ești în căutare de lucruri noi? De metode de relaxare pe care, poate, nu le-ai mai folosit? Fă-ți curaj, permite-ți să îndrăznești și încearcă masajul erotic, citeste mai multe aici. Masajul erotic nu este doar despre plăcere, ci și despre relaxare.

Masajul erotic nu doar că te ajută să te relaxezi, dar îți poate reduce și anxietatea, te ajută să dormi mai bine. În timpul masajului erotic, creierul produce hormoni, mai exact, hormonii fericirii. Sigur ai auzit de dopamină, dar pe lângă dopamină, produce și serotonină. Bucură-te de experiențe intime. Experiențele intime au rol important în viața noastră, prin ele se secretă hormonii ce ne redau bună dispoziție, vitalitatea și motivația de care avem nevoie zilnic.

Într-adevăr, masajul erotic, din păcate, este considerat subiect tabu, dar saloanele au politică de confidențialitate și totul se face cu discreție, un salon la care poți apela este soulmasaj.ro. Lasă-te purtat de val, dă-ți voie să simți, să te bucuri de un mediu elegant, să fii tratat/ă cum nu-ți imaginezi. O să vezi că rezultatele nu întârzie să apară. O să fii mai bine, o să-ți revină dispoziția aia bună, care ai uitat cum se simte din cauză că te-ai concentrat pe niște probleme, car, cu siguranță, au și o soluție. Fă-ți timp pentru tine și răsfață-te într-un mod diferit. 

Viața nu e despre cât de stresat ești, viața este despre emoție. Trăiește și experimentează. Rezervă-ți timp și pentru tine, relaxează-te prin masaj, o să vezi că nivelul de energie o să crească, durerile musculare o să se reducă și o să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, cu optimism.

Contact: 

0727 861 111

artemis.masaj@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *