antrenament acasa artsporttotal.ro

Te poti mentine in forma si stand acasa – iata cum!

Sa stii ca nu doar daca esti o fire sportiva, dar si daca obisnuiai sa mergi pe jos, sa lucrezi la birou sau in orice alt context miscarea este in continuare necesara! Mai ales in aceasta perioada cand noile reguli impun sa stam acasa, e cazul sa ne organizam programul in asa fel incat sa oferim si sanatatii noastre un timp zilnic in care sa ne antrenam.

Dar cum poti face asta astfel incat sa obtii rezultate, sa te simti mai energic, mai flexibil, mai plin de viata?

Oricine are posibilitatea de a-si imbunatati conditia fizica, de a mentine un echilibru optim intre trup si minte, prin exercitii fizice care pot fi realizate cu succes si in confortul propriei locuinte. Desigur, unii vor duce dorul salii de forta, unde aveau la dispozitie tot felul de dispozitive performante, care permiteau antrenamente intense. Asta nu inseamna ca astfel de zile nu vor mai fi – iata cateva solutii pentru a continua cu antrenamentele, de acasa.

Realizeaza o multime de exercitii cu banda elastica!

Nu e cazul sa spui ca nu ai una si nu poti face rost de ea. Magazinul online cu articole sportive Artsporttotal.ro iti pune la dispozitie in acest sens o varietate de benzi elastice dintre care poti alege. Te poti orienta in cadrul acestuia si dupa alte accesorii care pot deveni aliatele tale in perioada care urmeaza.

Un instrument deosebit de folositor, banda elastica poate fi folosita pentru a realiza exercitii de rezistenta in cadrul antrenamentului. Este ideala pentru antrenentul bratelor – a bicepsului si a umerilor, dar si a picioarelor. Te ajuta sa le mentii tonifiate, puternice, flexibile. Iata cum un simplu accesoriu poate dobandi numeroase intrebuintari.

Si alte accesorii si echipamente fitness isi vor demonstra eficienta vizavi de exercitiile pe care le faci acasa. Mingile medicinale, de exemplu, sunt de departe o alegere inspirata, un articol sportiv eficient, de care te vei folosi. Stiai ca o astfel de minge este esentiala in dezvoltarea fortei si miscarilor explozive indiferent de sportul practicat? Acest articol nu te limiteaza, ca in cazul halterelor de exemplu. La o simpla cautare online vei descoperi o multime de exercitii care  includ si care te ajuta sa lucrezi diferite parti ale corpului. Unghiurile si pozitiile din care te poti antrena sunt la fel de variate. Descopera astfel de mingi si in catalogul magazinului ArtSportTotal.ro si alege modelul care pare potrivit nevoilor tale.

Orice minut de exercitiu fizic pe care il faci este un pas in plus pentru mentinerea sanatatii, deci nu te descuraja cand vine vorba despre antrenamente facute acasa, cu minimum de echipamente si accesorii sportive sau chiar cu greutatea propriului corp.

Lista articolelor sportive care pot deveni aliatele tale in urmatoarea perioada, respectiv in ceea ce priveste antrenamentele facute acasa este inepuizabila: extensoare metalice sau elastice, flexoare, scarita pentru antrenament, sanie pentru antrenament, saltea, sac nisip fitness, perna pentru echilibru etc. Gasesti astfel de solutii la costuri rezonabile in cadrul magazinului Artsporttotal.ro, pe care le poti comanda acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *