stailer

Te-ai mutat recent în alt oraș și nu ai un stilist la care să mergi încă? Găsește-l cu Stailer!

Orice schimbare poate fi îngrijorătoare din mai multe puncte de vedere și creează un disconfort de multe ori, până ce te adaptezi. Chiar și micile schimbări din viață pot fi incomode, ce să mai vorbim despre o mutare în alt oraș. Începi totul de la zero, poate de multe ori nu cunoști pe nimeni și implicit schimbi și locul de muncă. Poate este o oportunitate pentru tine, dar ai nevoie de timp pentru a te adapta și este firesc.

Un lucru este cert totuși și anume faptul că printre toate aceste schimbări nu trebuie să ignori aspectul fizic. Din contră. Dacă tot ai parte de un fresh start, alege să ai mai multă grijă de tine și să te aranjezi. Pentru asta trebuie să ai și o coafură îngrijită, deci trebuie să găsești un stilist. Cum poți face asta mai bine decât cu Stailer? Este platforma care te duce pe scaunul stilistului pe care îl consideri potrivit pentru tine.

Nu schimba doar orașul, schimbă și look-ul

De ce să nu plusezi într-o astfel de situație? Uimește-i pe toți cei din social media care te cunosc și cu mutarea și cu o tunsoare trăsnet, care să îi facă pe hateri să te invidieze. Chiar dacă orașul este nou, la salon este unul dintre contextele cele mai bune pentru a cunoaște oameni noi. Cu siguranță nu cunoști saloanele și nici stiliștii, deci ai nevoie de cineva care să te îndrume spre a face alegerea potrivită în acest sens.

Stailer este perfect pentru tine și nu numai că te duce pe scaunul stilistului, ci te duce și acolo unde trebuie. Alegi exact ceea ce îți dorești, unde îți dorești. Cu Stailer povestea este simplă. Selectezi informațiile de care ești interesat și primești mai apoi direct lista cu locuri disponibile.

Nu trebuie să cauți pe Google care sunt saloanele de top la care poți merge pentru o tunsoare radicală, dar care să te avantajeze, pentru că descoperi singur pe Stailer. Aici ai toate informațiile necesare și un ghid ce te poate îndruma este secțiunea de recenzii. În funcție de feedback-ul altor clienți și a pozelor cu salonul, listei de prețuri, timpului de lucru și a celorlalte informații, poți descoperi singur care este stilistul potrivit pentru tine. Poți să vezi aici mai multe informatii despre această platformă și despre cum te ajută.

Programare gratuită

Cu Stailer nu doar economisești timp, ci nici nu te enervezi că nu răspund cei de la salon sau că nu au locuri disponibile aproape niciodată. Acum găsești lista cu locurile libere pentru orice zi și la orice oră poți merge și te programezi online, fără nici un cost.

Platforma este gratuită chiar dacă ai sau nu cont. Beneficiezi de o agendă virtuală gratuită care îți gestionează fiecare programare. Poți anula tot gratuit dacă te răzgândești, online. Descoperă și tu stiliștii potriviți pentru tine cu Stailer și ai mereu grijă de aspectul fizic, în special în acest nou început din viața ta!

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.