t-smart

T-smart

T-smart ramane blogul cel mai potrivit pentru cei care sunt pasionati de tehnologie si de dezvoltare profesionala. Autorul are o viziune reala asupra dezvoltarii profesionale si antreprenoriatului. Pentru cei care isi doresc sa isi dezvolte o afacere sau pentru cei care au deja o afacere si doresc sa obtina alte sfaturi de evolutie in domeniul profesional. T-smart ofera cele mai bune sfaturi.

Continul articolelor este unic, cu un public tinta care ii descrie pe cei care au curajul sa iasa din zona de confort si isi doresc sa se dezvolte. De asemenea, T-smart.eu ofera continuturi despre, viata dar si noutati despre ultimile tendinte in tehnologie sau in sanatate.

Side bar-ul este asezat in partea dreapta a blog-ului T-smart si descrie articolele recente postate alaturi de comentarii, dar si arhiva- care faciliteaza o cautare mai rapida. Nu numai ca isi propune sa  ajute cititorii la dezvoltarea profesionala, T-smart ofera stiri care tin de evolutie in lume si de imbunatatire a conditiilor actuale, generand noi idei de viata.

Mesajul de inceput al blog-ului „pentru ca mai destept inseamna mai bun”  incurajeaza la dezvoltarea profesionala a vizitatorilor, iar aspectul site-ului web foloseste culoarea predominat albastru- albastru inchis- fiind o culoare mai sumbra si mai serioasa. Vizitatorii pot sa afle o multime de sfaturi de antreprenoriat dar si de dezvoltare economica. T-smart imbina placut categoriile pe care le afiseaza, pentru ca vizitatorii sa aiba parte de cele mai bune sfaturi de finante.

Stirile noi sunt afisate in partea din dreapta, astfel incat sa fie la indemana fiecarui cititor. Acesta foloseste sidebar-ul cu articole recente pe care il intalnim la majoritatea blogurilor. T-smart nu este un blog personal, ci mai degraba unul profesional, iar din aceasta cauza blogroll-ul nu este unul necesar.

Navigarea in cadrul blog-ului este una foarte simpla, care poate fi accesata de orice vizitator si aduna cateva plusuri datorita motorului de cautare, care determina cititorul sa nu mai faca o multime de cautari pana sa gaseasca subiectul care il intereseaza. Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de aspectul si structura simpla pe care acest blog o prezinta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *