superstitii noroc

Superstitii pentru noroc

Superstitiile pentru noroc din feng shui sunt bazate pe cultura chinezeasca si pe sistemele de credinta filosofica  ca in orice alta cultura. Ca si orice alta cultura, si chinezii au anumite superstitii care sunt legate de nenoroc si de noroc.

  • Chinezii cred ca norocul poate fi regasit in perechi. Ori de cate ori chinezii ofera un cadou, acesta este facut in perechi sau in mai multe perechi. Daca iti doresti sa daruiesti ceva, atunci va trebui sa dai doua daruri, si nu doar unul. Cu cat mai multe daruri, cu atat mai mult noroc, cum ar fi daruirea de patru, opt sau 16 daruri si asa mai departe. Darurile sunt oferite in cadrul diferitelor ocazii cum ar fi petrecerile de nunta, zilele aniversare, zilele de nastere sau de Revelion.
  • Nu ar trebui sa iti construiesti o locuinta care sa aiba intrarea inspre nord.
  • Numarul patru suna ca ca si cuvantul in chineza moarte si ar trebui evitat.
  • Scarile ar trebui sa aiba un numar egal de trepte.
  • Numarul opt este norocos pentru ca suna ca chinezescul cuvant prosperitate si numarul noua suna in mod similar ca si cuvantul suficient.
  • Cuvantul este o avertizare pentru mariaj si numara attunci cand vine vorba despre diferenta de varsta  dintre tine si sotul tau. Daca vrei sa-ti asiguri un mariaj fericit, nu ar trebui sa te casatoresti cu cineva care este cu 3 sau 6 ani mai mic sau mai in varsta decat tine.

Ceea ce spui tu este important. Unul dintre lucrurile pe care  nu vrei sa le faci este sa vorbesti despre moarte. Chinezii nu vorbesc despre moarte sau despre cineva care este pe cale sa moara. Acest lucru se considera a fi nenoroc. Asigura-te ca norocul tau ramane intact prin faptul ca nu vei spune de asemenea nici povesti cu fantome si de groaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *