Suceavalive.ro

SuceavaLive, afla tot ce este nou si de actualitate in judet

Cu siguranta atunci cand ne gandim la un site de stiri nu trebuie sa ne gandim doar la accidente, incendii, cazuri sociale sau alte evenimente negative care ne pot schimba starea de spirit.

Inevitabil aceste lucruri din pacate fac parte din viata noastra si fie ca vrem sau nu, auzim zilnic astfel de lucruri neplacute. Totusi, avem nevoie de informatii, de ce se mai intampla atat la nivel local, cat si national.

Spre exemplu, SuceavaLive este un site de stiri Suceava care vine spre publicul sucevean cu informatii zilnice noi, actualizate si de interes.

Niculai Barba: „Ne pregatim sa organizam «Ziua portilor deschise» la Cetate si la muzeele din Suceava”

Faptul ca pe data de 12.06 a.c. a avut loc la Suceava “Noaptea Muzeelor”, un eveniment care a scos multi cetateni din case si au manifestat un interes pentru a vizita unitatile muzeale, pe data de 1 august, Consiliul Judetean Suceava isi propune sa creeze un alt eveniment, cel al portilor deschise.

Mai concret, vor provoca si alte institutii de cultura din judet sa se implice in acest proiect. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti in cadrul paginii suceavalive.ro.

Spectacole și ateliere de dans contemporan, între 22 și 24 iunie, la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava

SuceavaLive relateaza intr-un articol faptul ca reprezentantii Teatrului “Matei Visniec” din Suceava invita in perioada 22-24 iunie toti sucevenii si nu numai, in cadrul teatrului pentru a descoperi ce mai este nou in lumea spectacolelor, a artei si dansului contemporan.

In plus, in cadrul site-ului de stiri gasiti toate detaliile necesare al evenimentelor din aceasta perioada.

Sunt multe astfel de stiri si articole care au rolul de informa cetatenii suceveni cu privire la evenimentele care au loc in urmatoarea perioada in Suceava. SuceavaLive nu se axeaza doar pe stiri politice, scandaluri sau anchete care desi fac parte din lumea in care traim, nu toata lumea isi doreste sa le citeasca.

Este un trust de presa care are la  baza mai multe rubrici din care oamenii isi pot lua informatiile zilnice in functie de interesele si curiozitatile pe care le au.

Sunt articole bine redactate  care arata faptul ca in spatele trustuluie exista jurnalisti cu experienta care isi pun bazele cunostintelor in fiecare articol. Pentru sursa ta zilnica de informatii acceseaza suceavalive.ro.

Date de contact:

0742.958.760

contact@suceavalive.ro

suceavalivero@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *