petreceri juniori

Succesul petrecerilor pentru copii

Nu invita mai multi de copii decat cu numarul cu care te poti descurca la o petrecere de copii. Daca este vorba despre toata grupa de la gradinita la care este inscris cel mic, atunci poate cavei avea nevoie de inca putin ajutor pentru a le face fata juniorilor.

Fie ca este vorba despre inca un parinte, despre un copil mai mare de-al tau sau despre niste animatori de petreceri care sa tina pasul cu acestia, este indicat sa apelezi si la serviciile altor persoane care iubesc copiii si stiu cums a se descurce cu acestia.

Daca este mai marisor, asigura-te ca al tau copil stie exact numarul copiilor pe care vrea sa ii invite la petrecerea sa de nastere sau in cadrul alei petreceri in comstea lui. Astfel, nu numai ca nici un prieten de-al lui nu va fi dat la o parte, dar ii va avea pe toti acolo atunci cand se va simti cel mai bine.

Daca aveai de gand sa mai micsorezi numarul de copiii invitati la petrecerea de acasa, poate  ca acum vei mari numarul odata ce aceasta se va tine in alta sala mai mare si in care nu-ti va fi greu sa te ocupi de fiecare in parte. Sau invers. Pentru acasa, mai putini copii si mai apropiati de al tau junior. Tu sau un animator de petreceri veti avea neaparata nevoie de ajutor in strunirea copiilor atunci cand te vei hotari in cele din urma pentru numarul lor.

Nu cumpara prea multa mancare. Copiii nu mananca la fel de mult ca si adultii si este foarte important sa tii minte asta atunci cand vei face aprovizionarea pentru mancarea de la petrecere. Multi parinti cumpara un numar dublu de preparate si de alimente-multe dintre care vor fi aruncate in mod negresit. Mici sandvisuri, frigarui cu fructe si legume bune si sticksurilesau gustarile cu branza si dulciurile sunt excelente pentru petrecerile celor mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *