invitatie nunta

Stilul invitatiilor de nunta dicteaza stilul evenimentului in sine

La momentul alegerii invitatiilor de nunta, exista deja toate detaliile stabilite despre evenimentul ce va urma. Asadar, s-ar crede ca este relativ usor sa fie alese. De fapt, varietatea de modele, precum si versatilitatea stilurilor face ca viitorii miri sa se simta depasiti de situatie.

Pentru a gasi o cale facila de selectie, trebuie retinut faptul ca stilul invitatiilor de nunta trebuie sa corespunda cu stilul evenimentului in sine. De asemenea, acestea trebuie sa exprime povestea nuntii, sa aiba legatura cu cadrul acesteia. Practic, acestea fac parte din aceeasi poveste, deci trebuie sa indeplineasca aceeasi misiune, de a exprima legamantul ce va urma, fericirea zilei respective.

Unii merg si mai departe de atat si considera ca invitatiile de nunta sunt ca si emblema sau cartea de vizita a acestui eveniment. In trecut, momentul in care se anunta o nunta reprezenta insasi invitatia, deci era modul oficial prin care se mentiona cand va avea loc fericitul eveniment. Asadar, de la sine inteles ca se lasa in seama acestor mici carduri o gramada de pretentii.

Cum poti surprinde esenta nuntii in imaginea invitatiilor

Nu exista un secret despre cum sa alegi invitatiile de nunta perfecte. Este prea relativ, stilul poate fi usor interpretat, deci un ghid ajutator pentru alegerea acestora tine mai degraba de repere vagi. Iata insa cateva secrete pe care ai putea sa le aplici.

Alege un furnizor ce are o bogata colectie de invitatii. Oricine si-ar dori sa aiba parte de un stil unic. Iti poti asigura originalitatea tocmai prin sursa aleasa. Fie ca iti doresti modele clasice, stil sobru, fie ca doresti sa incerci ceva mai indraznet, cauta in surse de tot felul – magazine fizice sau online – invitatii nunta haioase Romania 2018 sau care sunt trendurile actuale. S-ar putea sa fii surprins cand vei vedea ce optiuni ai.

Nu te limita la primele modele. Pentru ca rabdarea s-ar putea sa iti fie calita la maximum, s-ar putea sa ai tendinta de a abandona sau de a alege ceva simplu doar pentru a incheia povestea. S-ar putea ca la un moment dat toate sa ti se para la fel. Ar fi bine totusi sa nu te rezumi la primele modele vizionate si sa alegi dupa ce cantaresti foarte mult ce stil ti se potriveste. La inceput vei fi acaparat de culori, abia apoi esti mai atent la detalii si la potrivirea unei invitatii cu evenimentul in cauza.

Nu te limita la pret. Este adevarat ca bugetul este uneori unul restrans, doar ca din ideea ca nu iti permiti sau nu doresti sa investesti o anumita suma in aceste accesorii iti vei limita aria de cautari. Prefera in schimb sa cauti calea de mijloc, sa cantaresti mai degraba cat de convenabil este pretul conform cu partea de calitate – hartie, imprimare, plic, tot ce tine de pretul perceput.

Una peste alta, invitatiile de nunta sunt partea relativ mai relaxata, cand toate detaliile sunt puse la punct. Ramane doar o ultima alegere, o chestiune de gust, de preferinta personala. Practic rezuma totul la asta: in ce mod poti exprima ideea nuntii, ca design reprezentativ pentru invitatii?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *