stil iarna

Stilata si pe timp de iarna

Ani intregi de supravietuire in sezoanele reci care au tot trecut ar fi trebuit sa ne faca deja experti in a alcatui tinute numai bune pentru a fi stilati, dar si  pentru a ne simti confortabil pe timp de iarna. Insa, in fiecare an, brusca sosire a lunilor reci ne demonstreaza faptul ca garderoba noastra numai a supravietuit iernii, nu neaparat ca a si trecut la un nivel mai avansat.

De aceea, atunci cand tinuta noastra de iarna de zi cu zi incepe sa arate la fel, ca o uniforma, formata din haina, pantaloni si botine, este un semn cum ca este timpul sa devenim mult mai creativi. Si daca exista un anumit lucru pentru care ar trebui sa fim recunoscatori pe timp de iarna este faptul ca putem sa ne folosim de stratificare. Necesitatea adaugarii accesoriilor este biletul tau pentru o tinuta foarte stilata si in care te vei simti si foarte bine.

Probabil ca detii deja un stoc de manusi groase si fulare pentru iarna in dulapurile tale din dressing, insa nu tot timpul aceste piese vestimentare vor fi in tendinte si, de aceea, ar trebui sa vezi cam ce se poarta si in acest an. Am descoperit despre ceea ce ar trebui sa purtam pe timp de iarna ca sa fim mereu in trend pe blogmadalin.wordpress.com. Aici am mai vazut cateva articole minunat scrise si pe alte domenii de interes pentru mine. Ceea ce m-a captivat mai mult, insa, a fost categoria “Blogosfera” pentru ca aici vad mereu stiri actuale, noutati din toata lumea si chiar curiozitati la care altfel nu as avea acces prea usor.

Stilul nu este lucru usor si de aceea mereu trebuie sa fim cu un ochi si pe ultimele colectii de moda din magazine sau, cel putin, de pe internet, de la marii producatori de moda. Nu trebuie sa risipim o multime de bani pe haine si lucruri care sa fie din acest sezon sau noi, daca putem fi stilati si in acelasi timp ne putem simti si bine cu piese vestimentare pe care le avem deja in garderobe sau pe care le putem cumpara din outleturi bine puse la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *