Starea de bine cu parfum se tine

Daca am avea mai multa atentia la ceea ce ofera natura am putea avea mai multe avantaje. Asta pentru ca fara sa inhalam vapori toxici si fara sa ne compromitem intr-un fel sau altul intreaga stare de sanatate ne putem regasi starea de bine. Parfumul de orice fel ar fi este clar de o nuanta aparte care sa te incante, dupa bunul plac, dupa varietatea de gusturi. In egala  masura tine de anumite plante pe care sa nu le ignori, cele care nu iti aduc parfumul in sticlute insa promit eficienta terapeutica.

Iasomia este atat de puternica incat sa te faca sa uiti de depresie. Se crede ca mirosind iasomia iti poti recapata starea de concentratie si mai cu seama poti te relaxezi, uitand de stres si depresie, asta pe termen lung desigur. Insa asta ar trebui sa iti fie aliat in timp si oricum cui sa nu-i placa mirosul sau?

Nici marul verde nu este departe de aria terapeutica. Se pare ca pe langa gustul sau placut si mirosul este unul aparte. Asa se face ca pentru cei care au migrene, pentru cei care sufera de o stare tranzitorie si poate usor incerta mirosul de mar verde este eficient fara doar si poate.

Neconventional insa se pare ca eficient uleiul de masline este suficient de bun cat sa ofere si starea de satietate. Asta pentru ca doar mirosindu-l se transmite creierului ca deja exista starea de foame indeplinita. Si daca se doreste pentru ca starea de foame sa nu se instaleze sau poate chiar sa se reduca pofta de mancare menta este cea care ajuta. In egala masura este cea care parca te tine treaz si mai concentrat. Cel putin te invigoreaza si iti da starea de fresh. Iar relaxarea si bucuria cum spun unii vine de la vanilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *