implant de par

Specialiștii Clinicii Dr. Felix Hair Implant te ajută să-ți recâștigi încrederea în propria persoană

Una dintre afecțiunile tot mai răspândite în prezent atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților este alopecia. Cauzele apariției acestei probleme sunt multiple și greu de identificat: schimbările hormonale, sarcina, stresul, administrarea unui tratament, apariția unor boli sau ereditatea. Oricare ar fi motivul declanșării alopeciei, rezultatul este același: rărirea părului, fapt care provoacă foarte multă frustrare în rândul celor care se confruntă cu această afecțiune.

De fiecare dată când se vor uita în oglindă, vor fi nemulțumiți de aspectul lor fizic și vor fi complexați. De aceea, vor încerca să remedieze cumva această problemă. Din păcate însă, prin intermediul unor tratamente nu vor obține rezultatul pe care și-l doresc. Una dintre cele mai eficiente metode este implantul de păr. Din acest motiv, tot multe persoane se gândesc să apeleze la această intervenție și se interesează cat costa un implant de par.

Dr. Felix Hair Implant – clinica pe care te poți baza

Una dintre clinicile la care poți apela dacă te confrunți cu această problemă, este situată în București și se numește ”Dr. Felix Hair Implant”. Din echipa clinicii fac parte medici profesioniști, specializați pe această ramură. Accentul este pus pe calitatea serviciilor și pe rezultatele pe care le vor obține în urma acestor intervenții, pentru a le reda încrederea în sine clienților care trec pragul acestei clinici. Tocmai datorită profesionalismului de care a dat dovadă echipa de la drfelixhairimplant.ro, tot mai multe persoane au ales să apeleze la serviciile sale.

De peste 10 ani de zile, Clinica Dr. Felix Hair Implant a reușit să aducă zâmbetul pe buze miilor de pacienți care s-au confruntat cu alopecia. Printre acestea s-au numărat și multe persoane publice cunoscute din România, fapt care denotă că faptul că serviciile oferite de medicii acestei clinici sunt de calitate. Chiar dacă ar fi putut să aleagă o altă clinică din lume, mult mai costisitoare, au optat să se lase pe mâna lor.

Tehnica prin care se va realiza implantul de păr

Datorită avansului în domeniul tehnologic și medical, implantul de păr poate fi realizat printr-o procedură dezvoltată, mai puțin invazivă comparativ cu celelalte. Pașii prin care va trece un pacient sunt următorii: consultația, analizarea zonelor din care vor fi prelevate firele de păr, anestezia, extragerea grefelor de păr și implantul propriu-zis. Tehnica prin care se realizează acesta se numește ”Quality FUE” și este realizată manual. Mai exact, firele de păr vor fi extrase cu grijă și se vor implanta în zona dorită.

Prin intermediul acestei tehnici, timpul de recuperare este micșorat. În urma procedurii Q-FUE, pacienții nu se vor confrunta cu dureri și nici cu cicatrici inestetice. Rezultatele implantului sunt cât se poate de naturale. La scurt timp după intervenție, pacienții vor putea să se privească mulțumiți în oglindă. O astfel de schimbare de look, le poate schimba viața în bine celor care au fost afectați de alopecie, fiindcă odată cu implantul, stima de sine va fi recăpătată.

Cât costă un implant de păr?

Prețul unei astfel de intervenții nu este unul fix. De ce? Pentru că acesta diferă de la caz la caz. Mai exact, costul implantului depinde de factori precum: dimensiunile zonei în care va fi realizat  implantul, calitatea grefelor de păr prelevate și durata întregii proceduri. Prețul intervenției poate fi plătit în rate pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani. Condiția aprobării acesteia depinde de veniturile pe care la obții. Acestea trebuie să fie dobândite și înregistrate în România. De menținut este faptul că nu este nevoie să fii neapărat prezent la clinică pentru consultație. Aceasta va fi gratuită și poate fi realizată atât la clinică, cât și online.

Contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204

office@drfelix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *