Remove term: termostat Salus iT 600 termostat Salus iT 600

Solutia pentru controlul temperaturii ambientale? Cum te ajuta un termostat Salus iT 600

Dorinta de a spori nivelul de confort in locuinta nu este parca niciodata satisfacuta cu adevarat. Cu fiecare achizitie facuta, piata ofera noi si noi solutii, unele mai atragatoare ca altele, ce ne pun in dificultate, mai ales in conditiile in care nu stim exact ce presupun acestea si care sunt cele mai potrivite pentru noi.

Cand vine vorba despre controlul temperaturii din locuinta, printre cele mai rentabile si des utilizate solutii se numara termostatele inteligente. Cele care pot fi controlate prin internet deja ofera functii mult mai complexe utilizatorilor, fiind preferate de multe ori in detrimentul modelelor standard.

In randurile de mai jos iti voi povesti despre o aparitie tehnologica ce a revolutionat piata termostatelor, remarcandu-se atat prin functiile variate pe care le prezinta, cat si prin designul inedit modern. Este vorba despre un model nou de termostat Salus It 600, pe care il gasesti pe saluscontrols.ro, insotit de specificatii exacte si indicatii de instalare.

Acesta este in fapt un sistem complex ce include termostate fara fir, care se pot controla prin internet, venind insotite si de un suport pentru mai multe zone independente. Are un aspect robust si este destinat controlului temperaturii ambientale, contribuind enorm la o eficienta crescuta a sistemului de incalzire, precum si la reducerea costurilor facturilor.

Este o alegere inspirata pentru cei care doresc sa controleze temperatura ambientala prin termostate, dar si prin internet, de la distanta, cu ajutorul aplicatiilor specifice atat dispozitivelor iOS, cat si Android.

Din ce este alcatuit un termostat Salus iT 600?

Pachetul contine un numar de elemente, necesare de altfel pentru o functionare complexa si corespunzatoare. Astfel, acesta include in primul rand termostatul, ce poate fi alimentat atat prin baterii, cat si prin alimentare directa prin incastrare in doza. Este dedicat controlului centralei termice, dar si robinetilor radioatoarelor. Mai mult decat atat, proprietarii il pot programa dupa plac, acesta incluzand si functia de backup ce inregistreaza setarile facute si le pastreaza si in cazul intreruperilor de curent.

De asemnenea, este necesara montarea receptorului pentru centrala, acesta putand fi pusa in functionare si fara fir – setarile sunt transmise de catre coordonatorul retelei wireless cu ajutorul unei tehnologii moderne, numita ZigBee.

Necesara de altfel este si instalarea capului termostatic, care va fi conectat la termostatele din pachet, precum si la receptor. Pentru controlarea acestuia exista aplicatia destinata smartphone-urilor si diverselor dispozitive inteligente, ce necesita conexiune la internet.

Pentru a conecta sistemul de termostate la internet si astfel a controla temperatura, acesta se conecteaza la gateway. Desigur, este un modul optional, dar necesar pentru a putea controla termostatele.

Tot in pachetul specific modelului de termostat Salus iT 600 este inclus si coordonatorul wireless, adica stick-ul USB ce ajuta la crearea retelei de termostate.  Se poate introduce atat in adaptorul de priza, cat si conectat la Gateway. Rezultatul este acelasi – controlarea sistemului de termostate prin intermediul internetului.

Nu in cele din urma, pachetul include centrul de comanda, specific incalzirii in pardoseala. Prin rolul acestuia permite controlarea incalzirii prin pardoseala, precum si cea a centralei termice. Datele de la termostate sunt transmise catre echipamente prin reteaua wireless.

Toate acestea impreuna contribuie la asigurarea confortului de care ai nevoie in locuinta, oferindu-si si modalitatea de a realiza economii la incalzire. Intra pe saluscontrols.ro pentru a afla mai multe despre termostatul Salus iT 600.

Leave a Reply

Your email address will not be published.