Sfaturi de calatorie: e mai rentabil sa inchiriezi o masina sau sa o conduci pe a ta?

sursa: forbes.com

E inceput de vara, iar acest lucru inseamna un singur lucru: concediu! Insa, cat esti dipsus sa cheltui pe o vacanta? Iti doresti sa faci ceva economii in ceea ce priveste vacanta ta? Indiferent ca iti propui sa faci turul tarii impreuna cu familia ta, sau iti doresti sa faci o scurta plimbare de un week-end intr-un anumit oras, se pare ca inchirierea unei masini poate fi o varianta pe cat de confortabila, pe atat de economica.

In primul rand, oamenii decid sa apeleze la servicii de tip rent a car datorita economiilor pe care le pot face in ceea ce priveste propria masina- folosita mai mult timp, uzura masinii creste. In plus, inchirierea unei masini inseamna si un grad mai ridicat de confort dar si de siguranta, din moment ce toate masinile dintr-o agentie de tip rent a car sunt verificate periodic, astfel incat sa se evite aparitia unor probleme mecanice sau tehnice.

sursa: dryicons.com

Astfel, cel de-al doilea avantaj care te va face sa apelezi la servicii de tip rent a car este reprezentat de siguranta pe sosele: tot timpul, inainte de a pleca intr-o calatorie mai lunga, va trebui sa verifici starea mecanica a masinii personale- si, in caz ca exista, trebuie sa le rezolvi-, sa verifici presiunea aerului din pneuri, uleiul sa se afle la nivelul care trebuie- pentru a nu uza motorul etc. Dar, pe langa faptul ca aceste activitati mananca foarte mult timp, sunt si foarte costisitoare. Astfel, odata ce decizi sa inchiriezi o masina de la o agentie rent a car, vei scapa de grijile economice- ceea ce inseamna ca iti vor ramane mai multi bani pe care ii poti cheltui in concediu.

Rent a car, pentru o excursie in Moldova

Fie ca iti doresti sa vizitezi toata Moldova in timpul excursiei tale, sau fie ca iti propui sa vezi doar orasele cele mai mari din regiune, compania CarDigi Rent a Car iti va pune la dispozitie un parc generos de masini, servicii de calitate, dar si cele mai avantajoase preturi pentru tine.

sursa: bacaumun.org

Indiferent ca iti propui sa folosesti o masina inchiriata pentru a-ti duce vacanta la bun sfarsit, sau iti propui sa faci o calatorie de afaceri, la CarDigi Rent a Car vei gasi masini de cea mai buna calitate- de la producatori consacrati, preturi avantajoase si o procedura de inchiriere foarte usoara.

sursa: car-rental-ro.com

Astfel, daca iti propui sa faci inchirieri autovehicule in Bacau, atunci vei beneficia de predare si preluare gratis a masinii, pentru ca tu sa te bucuri, pe deplin, de calatoria ta. De asemenea, inafara de orasul Bacau, poti sa te bucuri de serviciile agentiei CarDigi Rent a Car si in alte orase importante, precum: Iasi, Cluj, Suceava sau Bucuresti.

CarDigi Rent a Car- alegerea potrivita si pentru companii

In cazul in care este nevoie de o masina pentru calatorii de afaceri, agentia CarDigi pune la dispozitia companiilor oferte de nerefuzat, special create astfel incat sa se potriveasca nevoilor angajatilor companiei. In acest sens, CarDigi propune pachete de inchiriere extrem de avantajoase: pentru perioade de inchiriere cu durata mai mare de 5 zile, pretul va avea cea mai mica valoare aferenta listei standard de 23 de zile. Insa, in cazul in care se doreste inchirierea unei masini pe o perioada mai lunga de 45 de zile, CarDigi nu percepe nicio garantie; iar pentru contracte de minim 3 luni, termenul de plata este negociabil.

Blogger: Cristina M.

One comment

  1. Loredana

    Inchirierea e cea mai buna alegere atunci cand ti s-a stricat masina sau pur si simplu nu vrei sa o uzezi. Recomand si eu aceste servicii de rent a car!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *