Sfaturi care te vor ajuta sa iti faci noi prieteni

Stim cu totii ca in ziua de astazi este foarte greu si poate chiar imposibil sa reusesti sa iti faci noi prieteni mai ales ca cei mai multi dintre noi am fost dezamagiti in acest sens. Ne uitam in jur si observam ca oamenii care ne inconjoara sunt de regula extrem de rai si daca prin aparenta pare ca ne vor binele, in esenta lucrurile nu sunt deloc asa. De fapt, doresc sa spun ca foarte multi dintre noi am fost dezamagiti de faptul ca este foarte greu sa gasim un prieten adevarat.

In ziua de astazi, oamenii sunt atat de rai incat de cele mai multe ori nici macar nu se mai tine cont de faptul ca suntem rude, sau prieteni. Auzim din ce in ce mai des cum oamenii spun ca nu mai exista prietenie adevarata si nu mai reusim sa ne dam seama daca exista intr-adevar cineva care ne vrea binele.

Indiferent cum o fi si cat de greu este sa ne gasim prieteni este foarte important sa avem cu cine sa socializam si sa sa ne descarcam. faptul ca stam de vorba cu o prietena sau cu un prieten ne va ajuta foarte mult si ne va imbunatati starea emotionala.

Asadar, daca grupul tau de prieteni s-a cam restrans este cazul sa faci eforturi pentur marirea cercului de prieteni. Iata cum poti sa iti faci noi prieteni:

Retele de socializare

Tot mai multe persoane cunosc oameni noi prin intermediul retelelor de socializare. Ai avantajul ca poti vorbi cu oameni interesanti inainte de a a-i intalni, insa ai grija cu cine iti alegi sa te vezi. Oricat de promitator ar arata profilul cuiva, este o idee buna sa te asiguri ca identitatea lui este cea reala.

Asadar, poti sa iti faci prieteni prin intermediul site-urilor de socializare deoarece cu siguranta veti avea parte de o marire a cercului de prieteni.

 

One comment

  1. Emmanuel

    Hm, nu ştiu sigur. cencerc să adaug mai puţine java, şi een prezent sunt aivcte dece2t un cod, sau două. Mie mi se eencarcă destul de repede, dar depinde şi ce2ţi Mbps ai. cencearcă varianta cu feed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *