dans nunta

Sezonul nuntilor, pregatirea mirilor

O nunta nu este numai acel eveniment formal  la care participa invitatii de dragul prezentei; este pana la urma etapa pe care o bifeaza mirii spre viata lor de familie. Si cum asta inseamna de fapt un melanj de aspecte conteaza si partea sociala si cum se prezinta acestia pe scena vietii publice. Una peste alta, nunta se organizeaza cu fast si pretentii.

Unul din acele momente cheie este tocmai dansul de inceput de petrecere. De cele mai multe ori este vorba de vals, tocmai si momentul fiind numit valsul mirilor insa in varianta moderna ar putea fi vorba despre orice alt tip de dans. Cert este ca nimeni nu s-a nascut invatat astfel ca mirii trebuie sa se pregateasca pentru un astfel de moment. Latino Time ofera lectii de dans nunta  si cu cat mai repede incepi sesiunea pregatirilor cu atat mai bine.

Ce trebuie sa faci. Inarmeaza-te cu rabdare si fa primul pas; de preferat sa alegi Latino Time caci aici vei avea parte de o diversitate  in ceea ce priveste alegerea dansului. Poate fi vorba de orice dans din aria stilului latino, poate fi un mix in orice caz aici vei gasi sprijin in alegerea cea mai potrivita fiecarui cuplu. Dar nu toti sunt asa de hotarati inca de la bun inceput. Clar! Si se intelege de ce caci un astfel de eveniment major implica pana la urma o doza de responsabilitate si nimeni nu isi doreste sa aiba parte de regrete ulterioare. Asa ca tot aici ti se vor deschide oportunitatile. In acest sens vei avea parte de consiliere pentru alegerea ce urmeaza sa o faci.

Coregrafia? Cat de grea? Fiecare in parte are o temere si este clar ca la momentul in care toti ochii va vor privi emotiile sa depaseasca  normalul la ceea ce ai experimentat pana acum. Asa ca poate ca vei uita pasii si iti vei dori inca de la bun inceput sa fi vorba de o coregrafie usoara. Cu toate acestea este o chestiune de nuanta insa fii sigur ca instructorul de dans se va preocupa nu numai de dansul in sine ci si de complexitatea de aspecte ce vor defini marele moment. Tine cont de eveniment, ce tip de dans se potriveste, de pantofii miresei si de rochia acesteia si in ce masura anumite miscari o vor favoriza sau nu si asa mai departe. Asta pentru ca la final sa fie vorba de un dans magnific, de neuitat, ce toata lumea il aplauda si il apreciaza la maximul posibil.

Dansul mirilor va necesita cateva sedinte private de dans pentru a se invata pasii coregrafiei si pentru a sti un dans la un minim posibil. La recomandarea celor de la Latino Time vei descoperi ca sunt necesare intre 4 si 5 sedinte insa din nou este o chestiune de nuanta.

Momentul acela nu il vei uita niciodata. Momentul dansului este unic si tocmai pentru ca se incadreaza in lista acelor clipe ce numai o data in viata se intampla si numai o data in viata are impact si efect merita sa te preocupi de modul in care organizezi totul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *