Serviciile funerare non stop – cum te pot ajuta firmele din acest domeniu pe perioada pandemiei?

Chiar daca trecem de la starea de urgenta la starea de alerta, o mare parte din restrictii inca sa patreaza. Inmormantarile nu stim daca vor mai vreodata la fel ca pana in momentul instalarii starii de urgenta la noi in tara, insa, cu toate aceastea, firmele ce ofera servicii funerare raman la dispozitia celor aflati la nevoie.

Este si cazul firmei Rarox, firma ce activeaza non stop pentru a sustine si ajuta familiile indoliate din Bucuresti si judetul Ilfov. In cazul in care te regasesti intr-o astfel de situatie grea, ai neaparata nevoie de o astfel de firma. De ce? iti voi spune in cele ce urmeaza.

Rarox se poate ocupa de toate demersurile aferente inmormantarii in locul tau

Pana cand lucrurile vor reintra la normal, serviciile pe care cei de la Rarox ti le pun la dispozitie tin in mare parte de obtinerea ajutorului de inmormantare, dar si intocmirea dosarului pentru casa de pensii. Gandeste-te la avantajul urias pe care il ai daca colaborezi cu ei: nu te expui in zonele aglomerate pentru a elibera aceste acte, deci practic nu te supui niciunui risc.

Totodata, la capitolul sicrie si accesorii funerare, echipa de profesionisti de la Rarox te intampina cu diversitate. Vorbim in cele ce urmeaza mai pe lang despre pachetele ce iti sunt puse la dispozitie.

Cele 12 pachete funerare din care poti alege

Rarox iti pune la dispozitie 12 pachete funerare complete. Vorbim de pachetul funerar economic, pachetul funerar standard, cel ce poate fi accesat prin intermediul talonului de pensie, iar lista poate continua in acest sens.

In cazul in care este vorba despre decesul unei persoane dragi in varsta, pensionara, nu uita sa profiti de pachetul complet gratuit pe care il poti obtine prin intermediul talonului de pensie. Acesta contine sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, accesorii funerare precum doliu pentru piept, doliu pentru usa, iconita, tamaie si tamaier, carbune, toiag, verigheta si nu numai. Oricum, regasesti in cadrul site-ului oficial funerarenonstop-bucuresti.ro toate detaliile ce privesc acest pachet funerar.

Cel mai important lucru, cu mult mai important decat serviciile ce iti sunt puse la dispozitie, este faptul ca cei de la Rarox iti ofera si consiliere gratuita pe toata aceasta perioada grea. Ai nevoie, mai mult ca niciodata, de cineva din exterior ce iti poate fi alaturi, cineva ce nu te cunoaste, insa iti poate spune acele vorbe incurajatoare de care ai atat de multa nevoie.

Acceseaza pagina oficiala pentru a descoperi toata lista de servicii ce iti sunt puse non stop la dispozitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *