Sejur de rasfat

Cand iti alegi vacanta este clar ca iti conturezi stilul pentru ca optiunile pe care le ai in vizor spun multe despre tine. Iti doresti distractie, mergi la mare in statiuni cu un mare flux de turisti si viata de noapte; iti doresti liniste si tratament, optezi pentru statiuni baza de tratament care sa iti ofere rasfatul de care ai nevoie. Una peste alta oricare ar fi alegerea  nu trebuie sa uiti de pasi importanti daca tii la confortul tau.

Sejur de rasfat cu un plus de confort

Si asa ai tot asteptat aproape un an pentru acest sejur, ar fi pacat sa iti scazi din pretentii. Hotelul de multe stele nu este numai un mod de a tine la stadardele tale ci si nevoia de a fi fara grija pe perioada sederii. Alegi mai bine hotelul International Felix decat cazare la privat. Pentru ca si pozitia strategica este cea care te avantajeaza pentru a nu colinda o statiune intreaga pana cand vei ajunge la puncte de maxim interes.

Cu mancarea este din nou o problema. Cand nu vei opta pentru acel sejur de all inclusiv care sa iti ofere toate facilitatile ca acasa trebuie sa scoti mai  multi bani din buzunar in cazul in care vei cerceta restaurantele din zona sau va trebui sa iti rupi din timpul de relaxare pentru a servi asa cum se cuvine masa. Ori asta facem mereu, acum este timpul pentru relaxare, timp pentru tine. Nu vei cunoaste pana la urma rasfatul daca nu esti servit regeste.

Desi ai putea crede ca un sejur de multe stele costa prea mult gandeste-te ca esti totusi prea sarac sa nu te bucuri in adevaratul sens al cuvantului de o vacanta ca la carte. Pentru ca nu vei sti cand alta data ai ocazia, pentru ca nu se intampla in fiecare zi si o astfel de experienta este greu de refuzat. Ai suficiente motive cat sa te gandesti ca merita.

Si pentru ca pe masura alegerilor vine si lista de servicii o vacanta de top intr-o locatie care merita si la un hotel ce se respecta iti aduce confortul la un alt nivel. Piscina, masaje, conexiune internet si mai mult decat ceea ce poate ai parte in mai toate locurile un spa si un salon de infrumusetare care sa iti ofere complexitate de servicii.

Pana la urma un sejur este ceea ce meriti si respectul fata de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *