Securizarea locuintei si a masinii tale

Pentru ca traim intr-un secol al vitezei, al tehnologiei care avanseaza pe zi ce trece si pentru ca cei care vor sa faca rau nu se mai pot plange de lipsa de resurse pentru a face asta, acum avand la dispozitie o gramada de solutii si dispozitive care sa ne incurce planurile si sa ne supravegheze non-stop, si noi ar trebui la fel de bine sa tinem pasul cu aceasta tehnologie si cu tehnicile din ce in ce mai avansate de securitate, ce ne pot ajuta sa ne protejam impotriva tuturor factorilor de risc.

Pe  www.titanicshop.ro  puteti dispune de toate solutiile moderne si eficiente pentru a va putea proteja atat locuinta cat si propriul autoturism de la furturi sau jafuri. Nu numai ca aceste toate sisteme de protectie si de securizare a bunurilor proprii, sunt oferite de catre acest producator de tehnica de securitate, insa instalarea si verificarea acestor dispozitive este de asemenea efectuata de specialistii de aici.

Personalul supra-calificat si atentia pe care o acorda acesta nevoilor clientilor sunt lucruri ce tin de calitatea si prestanta serviciilor de tehnica de securitate exceptionale oferite. Sistemele de securitate pentru asigurarea locuintei si a autovehiculului personal tin de diferite dispozitive si tehnici de combatere a jafurilor si de incetinire sau surprindere a hotilor si a raufacatorilor.

Sistemele de securitate pentru autoturisme cuprind sisteme audio si accesorii auto care sunt proiectate special pentru a surprinde pe cei care sunt pusi pe rele, dar si pentru o mai buna functionare a masinii sau pentru ferirea de politie, in cazul in care aceasta este prezenta prin zona.

Detectoarele radar impotriva radarului politiei sunt foarte eficiente pentru orice tip de masina, si mai ales pentru tipul de conducatori auto ce tin la viteza si carora nu le place sa fie incetiniti in trafic sau pe drumurile nationale.

Senzorii de parcare sunt meniti pentru a asigura o parcare corecta a autovehiculului tau si pentru a evita diversele incidente create de posesorul masinii, incidente ce ar putea cauza ciocnirea masinii de obiecte straine din parcare sau de alte masini, toate acestea in cadrul manevrei de parcare.

Instalatiile cu lumini xenon sunt foarte eficiente pentru protectia si siguranta atat a persoanei sau persoanelor ce se afla in autovehicul, cat si pentru protejarea masinii. Acestea constau intr-o serie de dispozitive luminoase ce se amplaseaza in zona farurilor si ofera o vizibilitate mult mai buna pe timpul noptii decat in cazul farurilor singure si ajuta la o asigurare mai mare in cazul conditiilor de vizibilitate redusa.

Car kit-urile sunt de asemenea un dispozitiv folosit pentru a conecta terminalele GPS la sistemul audio al masinii personale prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Acest sistem permite efectuarea mai multor apeluri in acelasi timp prin tehnologia handsfree, dar si utilizarea terminalului pe post de player multimedia.

Insa, peste toate aceste sisteme de securizare pentru masina personala, pentru o protectie sporita a acesteia impotriva furturilor si a vandalizarii este necesara instalarea unei alerme auto. Exista o gama variata de alarme auto cu pager, pe cheia masinii, cu telecomanda, cu pornire motor si alte asemenea accesorii pentru alarmele auto.

One comment

  1. axasport

    Au devenit necesare aceste sisteme…Pe masina am un sistem montat, dar elasa a fost cand am cumparat-o…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *