Secretele unei relatii longevive

Daca vom lua la nimereala niste oameni si ii vom intre ce isi doresc ei cel mai mult in viata ne vor rapsunde cu siguranta ca cel mai important pentru ei este sa fie sanatosi si fericiti. Insa ce inseamna aceasta fericire si ce inseamna implinirea?

Fericirea si implinirea are diferite forme si diferite dimensiuni. Nu putem sa spunem ca totii oamenii sunt fericiti daca au un anumit lucru pentru ca fiecare dintre ei isi doreste un anumit lucru.

Oricum ar fi, oamenii tanjesc cu totii dupa iubire indiferent de ce forma are ea. Dragostea poate arata in diferite feluri in functie de preferintele fiecarei persoane. La inceputul relatiei cu totii ne intelegem foarte bine si suntem sa spunem ca ne-am gasit perechea. Acest lucru nu se poate spune in orice conditie pentru ca fiecar epersoana are dreptul s aisi doreasca din ce in ce mai multe lucruri de la persoana iubita.

In momentul in care sunteti intr-o relatie si va doriti ca aceatsa sa dureze o vesnicie, trebuie sa stiti anumite lucruri. Iata ce ar trebui sa stiti daca va doriti ca relatia voastra sa mearga ca pe roate.

De foarte multe ori, o relatie poate fi asemanata cu un roller-coaster: partenerii intalnesc suisuri si coborasuri, dar intreaga cursa merita drumul cand totul se termina cu bine. Exista metode care ajuta la mentinerea unei vieti de cuplu echilibrate? Pot partenerii sa traiasca in armonie si sa mentina viu focul pasiunii?

Da, acest lucru este posibil, daca cei doi privesc partea plina a paharului. Mai mult decat atat, ei trebuie sa-si aminteasca de momentele bune si sa nu le perceapa ca pe un lucru care li se cuvine: loialitatea, increderea, sinceritatea sunt calitati care trebuie apreciate in permanenta.

Este foarte important sa existe incredere intre cei doi parteneri pentur ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Astfel, nu va veti simti bine impreuna cu partenerul si veti avea sanse sa imbatraniti impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.