casatorie fercita

Secrete de fericire

Unii ar spune ca fie in cuplu fie deja casatoriti exista aceleasi principii. Partial adevarat caci pana la urma cand esti casatorit ai mult mai multe responsabilitati, ai mult mai multe asteptari si nu renunti atati de usor. In orice caz fericirea este ceea ce toata lumea cauta. Asa ca din lista de secrete se numara:

  1. Atentia. Atentia acordata celui de langa tine il asigura ca nu actul era important si valabilitatea acestuia tine de iubirea in plan real.
  2. Fa ceea ce iti place. Un om constrans va da bir cu fugitii si se intelege de ce. In plus fiecare dintre voi are o individualitate ce doreste a se pastra si nu trebuie ca relatia sau casatoria sa bareze acest lucru. Dupa nunta nu esti un om nul!
  3. Fara minciuni. Chiar si cele mai nevinovate si mici minciuni ar putea adanci o ruptura intre voi. De ce sa risti?
  4. Impreuna. Este destul de usor sa spui ca faceti ceva impreuna in fiecare zi insa a face curatenie cand el cumpara paine si responsabilitatile din casa nu inseamna ca sunteti impreuna la propriu.
  5. Fara glume insa cu ajutor. Ori il doresti si il iubesti ori iti este doar companion in viata. Si mai este o vorba: nu rade de alegerile sotiei sau sotului caci printre acestea te numeri si tu. In schimb mizeaza pe cel de langa tine pentru a fi jumatatea ta si sprijinul tau.

Insa nu ar ajunge timp si spatiu pentru cate sfaturi exista din acest punct de vedere. Toata lumea crede ca stie tot insa de fapt fiecare in parte are povestea sa. Il ai asa cum il cresti se spune parintilor asa ca proportional cu modul in care il lasi sa te cunoasca si incepeti relatia la fel se va intampla si pe viitor in cuplu si casnicie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *