Sa descoperim centrele de dezmembrari si ofertele pieselor auto puse la dispozitie

Putini stiu ca centrele de dezmembrari sunt societati ce au la activ autorizare RAR, asadar functioneaza legal. Majoritatea masinilor dezmembrate aici vin din Europa si astfel asa se explica de ce multi dintre soferii romani au incredere in calitatea acestor piese – sunt mai bine intretinute autovehiculele in tari mai dezvoltate, iar piesele unor astfel de masini nu isi arata uzura si sunt originale, iar preturile mai scazute fata de ofertele din magazine.

Nu se poate spune ca doar cei care circula mai adesea cu masina in mediu rural prefera astfel de piese sau cei care nu isi permit piese noi. Oamenii sunt din clase sociale diferite si sunt mai degraba selectivi. Sunt piese care pot fi gasite cu un pret mai mic, dar au acelasi randament si in plus sunt originale, deci se potrivesc 100%. Piesele direct de la producator nu sunt de gasit mereu, asadar inlocuirea este adesea necesara astfel. La dezmembrari insa sunt mai multe sanse de a gasi ceva mai potrivit.

Romanii s-au convins despre cat este de rentabil sa cumpere piese auto si accesorii de la astfel de centre, fata de cele aftermarket. Unii chiar vaneaza am putea spune astfel de locatii. Mai trebuie luat si in considerare ca unele piese nu sunt atat de usor de gasit, sunt importate la preturi mari si daca nu sunt la un nivel mai mare de vanzare, au un pret de achizitie destul de piperat. Nu acelasi lucru se poate spune despre alternativa, achizitiile de la centre de dezmembrari.

Pot cumpara online?

Desigur ca si aceasta nisa s-a schimbat putin si s-a adaptat contextului modern actual. Unele centre de acest gen ofera acum si posibilitatea de a cumpara online. Spre exemplu Wolcar, din Craiova, este un astfel de centru, dar si service autorizat. Pune la dispozitie doritorilor piese auto variate, pentru marci la fel de variate. Astfel de piese pot fi comandate online, cu ridicate personala de la centrul lor sau cu trimitere a coletului prin curier, la destinatia ta.

Un avantaj aici este ca se ofera si garantie – piesele sunt testate inainte de a fi trimise si se va oferi garantie de 3 luni. Asadar, acestea sunt doua tipuri de abordari ce iti cresc nivelul de incredere.

Este evident ca a cumpara online piesele auto inseamna economie de timp si de ce nu chiar si de bani.

Cum verific stocul disponibil?

Online-ul a inlocuit desigur mai tot ce inseamna modul clasic de a cumpara. Asadar, nu exista o limitare a cumparatorului daca acesta acceseaza online oferta centrului de dezmembrari. In cazul celor de la Wolcar, selectia pieselor dorite o faci mai intai de toate in functie de masina detinuta – selectezi marca, tipul, anul de fabricatie si ulterior categoria pieselor auto, de la transmisie la cele de motor, caroserie etc. Vei obtine instant filtrarea ofertelor si varietatea pieselor disponibile, impreuna cu pretul afisat.

Detalii regasesti in cadrul paginii oficiale a centrului mentionat mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.