stailer

Rezervă locul la salonul preferat prin Stailer

Saloanele de înfrumusețare au adoptat noua tehnologie și s-au mutat cu programările în online! Peste 1000 de saloane din toată țara au decis să renunțe la clasicele agende și să opteze pentru programările de pe Stailer. Stailer este o platformă online care îți permite să rezervi locul la un salon de înfrumusețare sau îngrijire corporală în doar câteva minute. Economisește timp și încearcă platforma!

Programările la salon au luat acum o altă formă și aduc numeroase beneficii acestora. Prin intermediul acestei platforme poți descoperi hairstyliști și saloane de înfrumusețare de renume din țara noastră. Peste 1000 de saloane și hairstyliști din România pot fi găsiți pe aplicație, cât și pe platformă. Aplicația este una gratuită și poate fi descărcată de pe platformele App Store, Google Play și App Gallery. 

Facil de utilizat de către toți clienții

Fie că vrei să îți rezervi ție locul la salon sau unui prieten, Stailer este o platformă foarte ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să cauți serviciul de care ai nevoie, genul tău, locația, data și ora la care dorești programarea. După căutarea acestor criterii îți vor fi afișate toate rezultatele potrivite. În acest fel, vei avea o listă completă a tuturor hairstyliștilor și saloanelor de înfrumusețare care să se plieze pe nevoile tale. Pentru programare la salon incearca Stailer și descoperă cât este de utilă această platformă!

Pe site ai posibilitatea de a căuta saloane din completarea formularului de pe prima pagină sau să le cauți după oraș. Căutarea după oraș se face din josul primei pagini, acolo unde este o listă completă cu toate orașele în care Stailer este disponibilă. De asemenea, un alt avantaj este faptul că te poți folosi de catalogul cu inspirație. 

Catalogul cu inspirație cuprinde fotografii cu numeroase servicii de înfrumusețare prestate de hairstyliștii înscriși pe această platformă. Fiecare fotografie conține detalii despre serviciu, cât și un buton care îți permite să îți rezervi locul la acesta. Totodată, ai posibilitatea de a distribui fotografia cu serviciul și a cere sfatul altor clienți. 

Citește recenzii verificate și alege unul dintre cele mai bune saloane!

Din disponibilitatea atât de mare a saloanelor și a hairstyliștilor, îți este greu cu siguranță să îl alegi pe unul singur. 41 de orașe cu peste 1000 de saloane de înfrumusețare te așteaptă să te programezi online! Pentru a putea alege mai ușor, ai la dispoziție recenziile clienților care au fost deja în vizită la salonul respectiv. Părerile lor sunt verificate, astfel încât să nu ai probleme cu recenziile false. Detalii suplimentare vezi aici

După ce ai citit recenziile, poți compara prețurile serviciilor, zona în care se află salonul, cât și programul de funcționare. Aceste avantaje sunt utile pentru a putea opta pentru un salon potrivit atât din punct de vedere financiar, cât și zonal. 

Platforma dispune și de aplicație, pe care o poți folosi gratuit și te poți bucura de aceleași avantaje. Descarcă gratuit aplicația și dă startul programărilor pentru evenimentele importante din viața ta!

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *