Restaurantele cu lautari pline de boschetari

De Craciun alaturi de familia mea am incercat sa ne relaxam putin, pentru ca in ultima perioada am muncit cam mult si nu am facut nici unul o pauza. Initial doream sa mergem intr-un loc mai retras, nu lautari si alte dedicatii. Intr-un fel ne-am distrat dar pe mine unul chiar m-a cuprins un sentiment destul de urat, pentru ca ma asteptam sa stam mult mai putin, nu atat de mult. Pana la urma am plecat la un restaurant de la marginea orasului, iar la ora 19 cand am fost noi nu era chiar foarte multa lume. Dupa aproximativ 2-3 ore localul era full de lume si initial ar fi trebuit sa fie frumos.

Nu vreau sa dau nume pentru acel restaurant, pentru ca o sa il scriu in alt articol de-al meu pe blog-ul meu personal, un blog cu numele meu si as vrea sa il fac public, pentru ca respectiva persoana chiar si-a batut joc de lume. De ce ? Pentru ca ar fi zis ei ca nu stiu ce mese erau rezervate dupa vreo doua ore de cand am ajuns acolo noi si o masa de langa noi. Chiar a fost un lucru urat din partea lor si am vrut sa plecam, dar am lasat-o balta si am incercat sa ne relaxam. De la relaxare totul s-a transformat in distractie, asta pentru familia mea, pentru ca eu nu doream sa dansez si nici sa stau sa ma uit la ei. In mare a fost destul de ok si chiar am reusit sa ma simt bine alaturi de familia mea. In scurt timp eu va trebui sa plec la facultate si nu se stie cand vom mai avea ocazia sa fim cu totii.

Ma tot gandesc la prietena mea si ma ia plansul, pentru ca in curand va trebui sa plec si prietena mea mai are doi ani de stat aici. Nu am spus ca acei boschetari au inceput cu fel de fel de dedicatii sa arunce cu bani in toate directiile, lucru care noua nu ne-a placut deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *