remindere viata

Remindere pentru o viata buna

remindere viataExista cateva lucruri foarte importante in viata pe care ar trebui sa le tinem mintem in permanenta atunci cand nu ne simtim prea bine. Aceste mici remindere ne pot ajuta sa intampinam toate dificultatile pe care va trebui sa le trecem la un moment dat in viata. A ramane puternici si optimisti atunci cand lumile noastre pur si simplu sunt date peste cap este o adevarata provocare.

Unul dintre cele mai bune lucruri pentru a ne imbunatati starea de spirit si de a lumina zilele este de a nu ne mai concentra atat de mult pe tot ceea ce ne inconjoara si a ne axa pe lucrurile care conteaza, de fapt, cu adevarat, Multe probleme cu care trebuie s ne confruntam in viata sunt inevitabile si inca trebuie sa avem taria de a le depasi. Daca te vei stresa, nu iti vei imbunatati cu nimic situatia.

  • Nu toate lucrurile merg rau in viata. Cu toate ca te simti stresat si aglomerat de toate problemele care iti apar in viata, trebuie sa le acorzi mai multa atentie si sa fii mai atent la anumite astfel de situatii. Vei observa ca nu orice mertge rau in viata si inca mai ai lucruri bune pentru care sa multumesti Celui de sus. Normal, este dificil sa recunosti ceea ce nu merge tocmai bine.
  • Totul este temporar. Aminteste-ti ca probleme tale sunt temporare si ca, in cele din urma, probleme din trecut vor trece. Incearca sa fii rabdator si sa vezi ca viata merge mai departe, chiar daca pare atat de urata pe moment. Cu totii trebuie sa facem fata numeroaselor probleme in viata, dar la urma ne va surade si noua norocul si atunci ne vom simti mai mult decat bine.
  • Ai suficienta putere pentru a intampina toate dificultatile. Daca nu iti vei pierde niciodata speranta, vei putea face fata la tot felulde situatii neplacute in viata. Dumnezeu este sus si vede tot ceea ce trebuie fiecaruia si cand sa ne dea asta.

One comment

  1. Maria

    Un articol de ajutor atunci cand te afli intr-un “impas”,cand totul nu merge foarte bine…trebuie doar sa avem puterea de a face fata situatiilor neplacute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *