Relatia cu persoana iubita

In momentul de fata sunt o fata de aproximativ 12 luni, frumoasa, desteapta, dar in acelas timp si cuminte. Cum suntem noi barbatii, de cele mai multe ori dorim fete cuminti care sa ne fie alaturi la bine si la rau, indiferent daca suntem vinovati sau nu. Cu toate astea, relatia mea cu aceasta fata este foarte buna, de cateva zile nu prea merge totul cum trebuie, dar asa mai avem noi certuri. Niciodata un cuplu nu poate sa se inteleaga de fiecare data, mereu vor exista certuri sau neintelegeri. De revelion am avut placerea de a-i cunoaste parintii, oameni de treaba la locul lor, care muncesc pentru copiii lor. Cu toate ca neamurile mele nu vor sa imi lase mosternire nimic, din cate am vazut ei chiar vor sa ii ofere multe lucruri, printre care haine, mobila, casa, pamant chiar si o masina. Eu chiar am ramas uimit de reactia rudelor ei, pentru ca la mine nu este in stare unul sa imi dea macar un leu. Mereu au fost zgarcici nu m-am ales cu nimic de ea. De aceea am reusit sa imi infiintez o firma si sa ma descurc in acest fel.

Intr-un fel sau altul eu sunt fericit, va urma si facultatea de unde imi voi vedea viitorul cum va decurge. Doresc sa termin facultatea de cibernetica din cadrul ASE, chiar sa dau doctoratul in asta daca s-ar putea. Vreau sa ajung un mare programator, lucrez in momentul de fata ca webdesigner, dar vreau sa am un salariu destul de maricel. Am auzit prieteni care castiga minim 1000 de euro, pana la 3000-4000 de euro lunar, ceea ce mi se pare chiar un salariu pe masura. Cu toate astea timp de opt ore vei munci la capacitatea ta maxima, de aceea trebuie sa fi rezistent la stres si sa te obisnuiesti cu greutatile vietii.

Revenind la prietena mea, in momentul in care voi pleca la facultate va deveni destul de greu. Cu toate astea acum profitam de ocazie si petrecem mult timp impreuna. Facand referire la sex, noi nu suntem foarte “nebuni” facem asta de cateva ori pe saptamana, nu ajungem ca nebunii de nu stiu cate ori pe zi. Sunt unele persoane care folosesc asa numitul vibrator we vibe care poate fi folosit chiar in momentul actului sexual. Nu stiu cum sa fac, sincer sa fiu pentru ca vreau sa plec la facultate, dar sa stau si cu prietena mea. Sunt putin cam iritat in momentul de fata si vreau sa iau cea mai buna decizie, pentru ca nu vreau sa fac o greseala mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.