incredere

Regaseste-ti increderea in tine

Viata nu este intotdeauna pe acceasi lungime de unda cu ceea ce ne dorim noi si sunt momente si situatii in care aceasta actioneaza fara a ne cere parerea, incat se intampla sa ne supuna unor cele mai rele actiuni care ne fac sa ne pierdem increderea in noi. De exemplu esecul unui proiect, picarea unor examene, despartirile si decesele ne fac sa ne pierdem treptat increderea. De la situatie la situatie putem adopta strategii si procese care sa urmeze vindecarea completa a stimei de sine si evaluarea increderii.

  1. stabilirea prioritatilor este unul din acele procese care implica concentrarea asupra aspectelor importante ale vietii care trebuie tratate cu grija, indiferent de perceptia noastra in ceea ce priveste gradul lor. Evaluarea prioritatilor trebuie sa se potriveasca cu vizualizarea modului incare mintea noastra le percepe si in functie de ceea ce inima simte.
  2. O scurta evaluare a calitatilor pe care le avem ne va face sa prindem mai mult curaj in noi si sa ne gestionam timpul cu intelepciune. Este posibil ca aceasta buna gestionare sa ne conduca spre o cariera reusita, spre o familie fericita si sa scapam de monotonia de zi cu zi. Este important sa incurajam si sa fim incurajati in derularea activitatilor si a proiectelor.
  3. Management al timpului intelep. Aceasta strategie este o idee buna care ne poate ajuta in gestionare activitatilor, in modalitatea in care sa lucreze si la dezvoltarea propriilor interese si a propriei personalitati.
  4. Speranta este ce ne ramane. Este important sa avem o farama de speranta prin stabilirea obiectivelor. Optimismul si speranta sunt importante si nimeni nu face o schimbare pe care nu si-o doreste. Redefinirea necesita timp si munca grea.
  5. un timp scurt pentru fiecare obiectiv. Odata ce am stabilit un obiectiv este timpul sa il si urmarim in fiecare zi si sa ajutam la crearea unei responsabilitati si a unei imagini mai pozitive asupra propriei noastre persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *