Blog2

Recomand: utopiablog.eu

Nu am inteles oamenii care se spun ca se plictisesc, avand acces la internet. Internetul este nelimitat (teoretic), deci poti face mai orice pe el. Nu e nevoie sa asculti muzica pe YouTube sau sa te uiti la filme, daca nu ai chef de asa ceva. Dar ai bancuri online, ai jocuri, ai atatea milioane de bloguri pe care poti pierde timpul, atatea situri web care te pot face sa te intorci la ele mereu. Cum sa te plictisesti?

De cate ori simt ca nu am ce face, incep sa caut bloguri care sa ma inspire sau care doar sa ma atraga prin continut. Uneori, intr-adevar, este o pierdere de timp. Niciodata nu stii peste ce fel de bloguri dai si te intrebi de ce mai continua acei oameni sau de ce si-au facut blog in primul rand?

Nu la fel mi s-a intamplat si cand am dat din pura intamplare peste blogul utopiablog.eu. Cautam ceva despre “utopie” si nu stiu din ce combinatie accidentala de taste am ajuns pe blog – a fost sa fie. Daca tot eram aici, m-am decis sa-l investighez si m-am trezit ceva timp mai tarziu pe pagina 20. La fel dupa cum se intampla cu o carte buna, asa se intampla si cu un blog care stie sa atraga cititorul – timpul zboara cand nici nu-ti dai seama.

Blogul este diversificat, abordand teme ca educatia, sanatatea, alimentatia, calatoriile, tehnologia, viata de zi cu zi, relatiile etc, asa ca daca te intereseaza oricare dintre aceste teme, nu ai de ce sa eziti sa-i faci o scurta vizita. Ai grija doar sa ai timp la indemana, sa nu patesti ca mine, citind postare dupa postare si sa uiti ce mai aveai de facut.

Un alt mare plus il reprezinta faptul ca se navigheaza usor pe el. Am mai gasit bloguri interesante, dar care aveau o tema atat de complicata, incat am renuntat sa ma mai intorc pe ele. Asa ca, bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *