QuitBit- bricheta anti-fumat

Tocmai ai intrat pe mainile QuitBit. E drept, compania stie cum sa isi aleaga numele, mai ales ca este constienta de publicul pe care il vizeaza. Astfel, misiunea acestei companii de a ajuta oamenii sa renunte la obceiul nesanatos de a fuma, este cu mult mai admirabila decat cea a altor inventatori din acelasi domeniu ce si-au prezentat produsele saptamana trecuta la Consumers Electronic Show.

In acest sens, rezultatul unei campanii ce s-a lansat cu succes pe platforma Kickstarter a aparut la mijlocul anului 2014, iar tigara inteligenta a inceput sa fie livrata catre cei care doresc sa se lase de fumat, la sfarsiul anului 2015.

Design QuitBit

QuitBit are, de fapt, un design minunat, semanand destul de mult cu o bricheta normala, utilizata in fiecare zi. Astfel, aceasta are un stil Zippo, care dezvaluie o bobina incalzita electric, insa fara a oferi o flacara sau gaz- elemente care nu ar juca un rol atat de bun printre electronice.

Bricheta QuitBit are marginile rotunjite, de culoare argintie, care inconjoara o bucata de material neagra. Ei bine, aceasta zona neagra reprezinta, de fapt, un display care spune fumatorului numarul de tigari care au fost trase, dar si timpul care a trecut de cand s-a fumat ultima tigara. Toate aceste date sunt apoi transmise via Bluetooth catre un dispozitiv conectat, oferindu-se tendinte si noi obiective care ar putea ajuta fumatorul sa renunte la acest obicei odata pentru totdeauna. De asemenea, producatorul QuitBit sustine ca progresul ar putea sa fie impartasit cu familia, prietenii sau cu alti utilizatori ai QuitBit.

Este o piesa tehnologica uimitoare, care are un scop bine precis. La urma urmei, daca bricheta isi face treaba asa cum trebuie, nu va mai trebui sa iti cumperi tigari si brichete niciodata. In plus, QuitBit este disponibila pentru pre-comanda si are pretul de numai 129 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *