promovaredesite.eu

Promovaredesite.eu iti ofera notiuni de baza despre SEO

Se spune ca romanul e priceput la orice. Ei bine, nu chiar la orice.

Imi amintesc despre inceputurile mele in domeniul blogging-ului – habar nu aveam despre ce si cum, stiam doar ca vreau sa scriu si ca trebuie sa scriu pentru cititori. Cam la atat se rezumau cunostintele mele despre blogging, insa ulterior am aflat mult mai multe.

Ca fiecare blogger incepator, am intalnit aceeasi frustrare. Nerabdarea de a ajunge sa fiu citit de cat mai multi oameni m-a macinat cateva luni. Cu toate astea stiam ca fara perseverenta si dedicare nu ai cum sa reusesti nicaieri. In fine. Am ajuns insa la un moment dat sa caut recomandari despre cum sa imi aduc mai multi cititori pe blog, si asa am ajuns pe promovaredesite.eu.

Ai un site, ai un blog, ai o pagina web personala sau de business, nu are nici o importanta. In cadrul blogului sus mentionat gasesti recomandari despre ceea ce inseamna SEO – procesul de optimizare pentru motoarele de cautare. La ce te ajuta asta? Optimizand continutul, textele, imaginile si intreaga structura a blogului – in cazul meu – am ajuns sa imi cresc si traficul, dar sa obtin si pozitionari mai bune in motorul de cautare Google.

Toate acestea nu sunt lucruri de ignorat, pentru ca pozitionari mai bune inseamna vizibilitate, inseamna implicit un numar mai mare de vizitatori, mai mult trafic – tot ceea ce isi poate dori un blogger. Este nevoie insa si de rabdare, pentru ca vizitatorii noi nu vor veni peste noapte. Da, stiu ca pare expirata expresia “perseverenta este secretul succesului”, insa chiar asa este.

Pe blogul promovaredesite.eu am gasit numeroase articole interesante, care pot sa ajute atat bloggerii cat si firmele care au o pagina web si vor sa o imbunatateasca. Recomandarile, obtinerea lor si atragerea de backlink-uri imi erau pana atunci necunoscute, insa am aflat despre cum le poti atrage. Am gasit si cateva sfaturi legate de cum trebuie redactat continutul unui blog pentru a atrage cititorii, dar si sfaturi si recomandari SEO foarte utile. Din acest motiv recomand blogul promovaredesite.eu, oricine poate gasi aici sfaturi utile si elemente de baza pentru a ajuta la o mai buna promovare in motoarele de cautare.

Autor: Catalin Mihai Sotropa