Sfaturi practice despre viitorul tau proiect de casa

Indiferent ce buget am avea disponibil, vedem ca fiind un caz ideal proiectul de casa ieftin. Ce salvezi din investitia aceasta compensezi cu ce tine de design interior. Totusi ieftin nu inseamna de fiecare data si bun, asadar mai bine te-ai gandi la ce implica costurile.

Exista oferte foarte bune la Smart Home Concept. Ai o varietate de tipuri de case, proiecte de case mici, cu sau fara mansarda, doar cu parter etc. Daca esti in cautare de proiecte ieftine de case in Suceava, Iasi, Botosani, Vrancea, zona Moldovei si nu numai, fii sigur ca aici gasesti ce te intereseaza. In plus, in aceasta perioada exista si reduceri de pret la numeroase tipuri de proiecte.

Tine cont de tipul de casa

In functie de nevoie si desigur si de buget, vei alege un tip de casa. Nu ti-ai dori sa depinzi neaparat de suprafata de teren, ci sa o alegi pe aceasta in functie de casa dorita. Pentru o locuinta cu parter te poti bucura de o suprafata de pana la 145 de m² sa spunem. In acest sens vei avea nevoie de un teren de 400-600 mp.

Daca iti doresti casa cu mansarda, atunci tine cont ca o locuinta mai mare cu o amprenta mica iti impune sa exploatezi mai degraba pe inaltime spatiul. Se aplica in deosebi la suprafete mici de teren.

La casele de tip duplex vei avea nevoie de teren de 1000 mp. Tine cont ca vei imparti terenul cu o alta familie. Asadar, pentru a nu fi discutii este ideal ca duplexul sa fie asezat in centrul terenului, astfel incat sa ofere ambelor familii aceeasi suprafata de curte.

Cu cine colaborezi

Dupa o analiza si o comparatie pe piata de profil, iti vei da seama conform bugetului cu cine poti colabora. Nu vei dori cel mai ieftin serviciu si nici cel mai usor de gasit constructor. Pana la urma este un win win aici, asadar colaborarea trebuie sa fie avantajoasa pentru ambele parti. Cu toate ca va exista incredere si ce recomanda o firma anume cu care vei colabora are la baza principii de calitate a serviciilor, vei dori in mod cert sa controlezi pe cat posibil toate etapele de constructie.

O amprenta a acestei decizii o vei vedea si la sfaturile primite de cei din echipa. Vei dori sa alegi arhitecti cu viziune, dar si cu experienta. Este de preferat, in functie si de preferinte sau alti factori, sa alegi un proiect de casa moderna, pentru ca aceasta sa fie in concordanta cu standardele actuale.

Oferte de la Smart Home Concept

Interesant este ca daca iti achizitionezi de aici proiectul de casa, eventuale modificari si ajustari le poti cere, fara ca acestea sa iti fie taxate extra. Ai posibilitatea de a alege ca un proiect dorit sa il platesti in varianta completa, ce include doar DTAC, DTAC si structura sau si arhitectura. Aceeasi casa o poti dori construita de echipa, preluata la rosu sau la cheie. Asadar peiei casa in stadiul in care iti convine mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *