Primul articol realizat de Ciprian

Salut ! Numele meu este Ciprian si astazi o sa scriu primul meu articol pe blog-ul Celor 4. Impreuna cu prietenii mei am hotarat sa ne creem un blog al nostru, ideea este ca blog-ul este al meu, dar le ofer si lor posibilitatea de a scrie articole pe el. Pe acest blog puteti gasi intamplari din viata reala a noastra, cu care va puteti trezi si voi, si odata ce ati ajuns aici, pe blog-ul nostru puteti sa gasiti articolele si sa stiti unde sa reparati problema, si unde sa umblati ca sa fie totul in regula.

Numele este putin de complicat, insa ne-am hotarat sa il botezam ca sa ii spun asa dupa numele nostru, pentru a parea mai interesant, si pentru a parea o adevarata echipa. Am ales wordpress ca si platforma pentru ca eu sunt mai veteran pe partea de promovare, si mi se pare cea mai buna idee cand vorbim despre promovare, se promoveaza mult mai usor si mai complex fata de restul platformelor.

Ca un prim articol, vreau sa va spun si cateva intamplari din ziua de astazi a mea, ce au fost numeroase ca sa ii spun asa, si foarte stresante. Dupa ce am postat un guest post pe site-ului unui prieten, mai multe persoane au inceput sa comenteze pe tema asta, sa spuna ca eu nu stiu cum se face seo, ca metoda mea este invechita, dar nici unul dintre ei nu stiu ca eu fac seo la site-urile mele, si am in jur de 50-70 de site-uri, ceea ce nu multi si-ar permite.

Sunt multumit de rezultatele pe care le-am avut pana acum si ca sa fiu sincer, am invatat ca nu trebuie sa fiu atent la nimeni, sa nu ascult de nimeni, ci sa invat eu singur, pentru ca este cel mai bine. Multa lume nu vrea decat sa isi bata joc, sau pur si simplu o fac pentru ca nu stiu si au reusit si ei odata sa faca ceva, dar nu este cea mai buna metoda. Eu lucrez in domeniul seo de foarte mult timp si stiu toate evolutiile domnului google si toate update-urile.

Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa ne urmariti blog-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *